200 GAMMA klusadviseurs volgen interactieve e-learning van Tele’Train

Klusadviseurs van GAMMA bouwmarkten worden sinds enkele maanden succesvol opgeleid met een e-learningmodule die ontwikkeld is door Tele’Train . In deze module worden ze getraind voor het beantwoorden van vragen die klanten stellen via de livechat-website datvraagik.nl.

In drie weken tijd heeft Tele’Train een interactieve e-learning over het chatten met klanten ontwikkeld. De praktijkgerichte e-learning leert klusadviseurs om klusvragen zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Zo staat de e-learning stil bij de opbouw van een chatgesprek en het omgaan met scheldende klanten. Dit alles wordt geleerd door met realistische praktijksituaties te werken.

Praktijkgerichte e-learning

Ingrid Zylstra, online coördinator en één van de inhoudskundigen van GAMMA: “Niet vaak besteedt GAMMA het maken van een e-learning uit aan een externe partij, maar voor de module voor klusadviseurs van GAMMA bouwmarkten voor de livechat-website datvraagik.nl moesten wij buiten de deur kijken. Tele’Train bleek een uitstekende partner. De kennis en begeleiding van het project gingen van een leien dakje. Hilde Dijksterhuis, e-learningontwikkelaar van Tele’Train , loodste mij door het onbekende e-learning landschap. De GAMMA-huisstijl is optimaal geïntegreerd en alle onderwerpen die aan bod moesten komen, zijn tot een logisch en onderhoudend geheel samengesmeed. Ook uit de bouwmarkt heb ik al hele enthousiaste meningen gehoord. De training is in korte tijd al gevolgd door meer dan 200 klusadviseurs.”

Van concept naar realisatie

De succesvolle samenwerking is tot stand gekomen door de vier stappen van het e-learningontwikkelproces van Tele’Train te volgen. Elke stap is samen met de inhoudsdeskundigen van GAMMA doorlopen waardoor de aansluiting met de praktijk is geborgd.

hilde-1

Mirthe Dingemanse , Manager E-learning & Development bij Tele’Train , is trots op het behaalde resultaat: “Het ontwikkelen van een e-learning met een ambitieuze projectdeadline blijft keer op keer spannend. We hadden voor dit project drie weken doorlooptijd. Door de goede samenwerking tussen de inhoudsdeskundigen van GAMMA en onze ontwikkelaars, hebben we een didactische sterke module kunnen leveren, met een mooie vormgeving en veel interactieve leerelementen.” Voor meer informatie neem contact op met info@teletrain.nl of bel naar 020-4704658.

hilde-2hilde-3

Menu Title