Borg resultaat met de SMART learning aanpak

Uw werknemers maken de klantbeleving van uw organisatie. Met de trainingen en erkende opleidingen van Tele’Train leiden we uw talent op tot klantgerichte professionals. U ervaart meteen een meetbaar positief resultaat op de efficiency en kwaliteit voor uw klant. Om het gewenste resultaat te borgen maakt Tele’Train gebruik van de SMART learning aanpak.

Selectie van talent & leerdoelen

Niet alleen kan Tele’Train u helpen bij de selecteren van leerdoelen op individueel en groepsniveau. Maar ook kunnen wij u helpen bij de selectie van het juiste talent aan de poort. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Meetbaar ontwikkelen

Meten = weten. Bij Tele’Train geloven we dat talent alleen kan groeien wanneer je mensen in hun kracht zet. Maar uiteraard moet het resultaat van groei ook meetbaar zijn. Wij zijn daarin flexibel en stellen de behoeftes van uw organisatie voorop en zorgen ervoor dat deze ook meetbaar zijn tijdens en achteraf elk leertraject.

Adaptief leren

Door gebruik te maken van ontwikkelingen als e-learning en apps is het mogelijk om een persoonlijke leerervaring te creëren. Door gebruik te maken van adaptief leren krijgt de deelnemer een cursus die zich aan hem persoonlijk aanpast. smart learning

Resultaat

Het resultaat dat u wenst te behalen, is ten alle tijden ons uitgangspunt. Samen met u kijken we naar wat uw medewerkers nodig hebben en wanneer om zo het klantcontact te optimaliseren. Dit kan een extra training of opleiding zijn, maar misschien is een groter programma beter geschikt. Tele’Train zorgt altijd voor een advies op maat.

Toetsen

Het is wetenschappelijk aangetoond dat wanneer lesstof niet actief onderhouden en getest wordt dat de deelnemer de opgedane kennis snel vergeten is. Door met regelmaat het kennisniveau van uw medewerkers te toetsen blijft kennis paraat en kunnen leerdoelen tijdig worden bijgesteld.

Meer informatie

Bent u benieuwd hoe de SMART learning aanpak van Tele’Train de groei van uw talent kan stimuleren? Bel vandaag nog met 020 -470 46 58 voor een vrijblijvend advies of vul het onderstaande contactformulier in:

 

Menu Title