callcenter en online

E-learning

Tele’Train biedt een verscheidenheid aan opleidingen. Van open inschrijven tot scherp maatwerk en erkend opleiden. Onze jarenlange ervaring in het bijbrengen van de basisprincipes van communicatie staat garant voor meetbaar betere prestaties bij uw personeel.

Slim opleiden met e-learning

E-Learning inzetten om slim en en efficiënt te leren. Creeër met e-learning de ideale mix tussen off-en-online leren voor diverse opleidingsvraagstukken. Binnen Tele’Train bouwen en ontwikkelen we zelf e-learning; kant-en-klaar én op maat gemaakt!  

Meer informatie

Training Train de Ontwikkelaar

Zelf e-learning ontwikkelen? Met onze Training Train-de-Ontwikkelaar, leren deelnemers zelf e-learning ontwikkelen. Zowel didactisch als met software. Met begeleiding van onze experts op beide vlakken, zijn deelnemers in staat zelf content neer te zetten en deze in e-learning modules te stoppen. Begin vandaag nog met ontwikkelen!

E-learning Ontwikkeling

SmartTrainer App

De SmartTrainer is een interactieve zelflerende tool waarmee cursisten op een effectieve manier online leren. De SmartTrainer zorgt ervoor dat kennis op een laagdrempelige manier in het langetermijngeheugen van de cursist wordt opgeslagen en helpt hem met leren.

Smarttrainer App

Kant-en-klare e-learning modules

E-Learning inzetten om slim en en efficiënt te leren? Creeër met e-learning de ideale mix tussen off-en-online leren voor diverse opleidingsvraagstukken door uit een van onze kant-en-klare e-learning modules te kiezen!

Overzicht kant-en-klare modules
Menu Title