Smart Learning Event: Innovatief leren bij de overheid

Graag nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons Smart Learning Event op 9 oktober. Deze editie staat geheel in het teken van innovatief leren bij de overheid. We nemen je mee in trends en ontwikkelingen op het gebied van leren en laten klanten aan het woord over innovatieve initiatieven in de praktijk. We zorgen voor een inspirerende middag met uiteraard gelegenheid om te netwerken. Onderstaand kun je het definitieve programma vinden.

 

12.00 – 13.00

Inloop met lunch.

 

13.00 – 13.30

‘Innovatief leren bij de overheid’

Hester Mager, directeur van Tele’Train, neemt je mee in de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van leren. Ze gaat daarbij specifiek in op de belangrijkste opleidingsuitdagingen bij overheden.

 

13.30 – 14.00

‘Online leerplatform voor raadsleden’

Tijdens deze presentatie vertelt Miriam Voets, manager VNG Academie, over het vernieuwende leerplatform voor raadsleden, de lessons learned tijdens de ontwikkeling daarvan en waarom e-learning voor de raadsleden een slimme keuze is.

 

14.00 – 14.30

‘Ontwikkelingen in het 24/7 Contact Centrum’

We geven ook het woord aan Daniel Timmermans, manager 24/7 Contact Centrum bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij neemt ons mee in de uitdagingen en ontwikkelingen van deze enerverende afdeling binnen het Ministerie.

 

14.30 – 15.00

Pauze

 

15.00 – 16.00

‘Microlearning, tools voor continu leren!’

Bite-sized learning, learning snacks of learning nuggets. Verschillende termen die gebruikt worden voor microlearning. Leer in deze workshop wat microlearning inhoudt en hoe je het krachtig kunt inzetten in jouw organisatie. De workshop wordt geleid door Nadine Berghorst, L&D-consultant bij Tele’Train.

 

16.00 – 17.00

Afsluitende borrel.

 

Het Smart Learning Event vindt plaats bij Kontakt Der Kontinenten in Soesterberg. Op 9 oktober 2018 van 13.00 tot 17.00.

 

Werkzaam bij een overheidsinstelling? Dan hopen wij je te zien op 9 oktober.

Menu Title