Geplaatst op 08-10-2020

Freelance e-learning ontwikkelaar/consultant!

Door een groeiende vraag van onze opdrachtgevers naar de ontwikkeling van online leerprogramma’s zijn we op zoek naar minimaal drie freelance e-learning ontwikkelaars/consultants die ons team op flexibele basis versterken.

 

Profiel in het kort

Functie: Freelance e-learning ontwikkelaar/consultant.
Opleidingsniveau: HBO/WO bijvoorbeeld in de richting opleidingskunde of onderwijskunde

Werkervaring: Ervaring met het ontwikkelen van online leerprogramma’s is een must.

 

Tele’Train

Tele’Train, onderwijskundig opleidingsbureau, telt 30 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, ontzorgers en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar onze wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.


Wie zoeken wij?

Wij zoeken freelancers die ervaring hebben met het ontwikkelen van online leerprogramma’s en die bekend zijn met de didactiek van e-learning ontwikkelen. Je hebt al eerder gewerkt met of kennis van e-learning software zoals bijvoorbeeld Articulate Storyline, Articulate Rise, Moodle, Procademy, Adobe Captivate, aNewSpring of andere software. Daarbij heb je ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van online programma’s, het uitwerken van een storyboard, het schrijven van leerteksten en samenwerken met grafisch vormgevers. Ook kun je de opdrachtgever adviseren over het maken van de juiste inhoudelijke keuzes om tot een didactisch verantwoord online leerprogramma te komen.

 

Freelancepool Tele’Train

Tele’Train is op zoek naar versterking van de vaste freelancepool van E-learning Consultants. Deze pool van professionals ondersteunt bij de volgende werkzaamheden:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van verschillende leerconcepten. Bijvoorbeeld een vakopleiding voorzien van e-learning, trainingsmateriaal, coachingsopdrachten en game elementen.
  • Didactisch advies uitbrengen in bijvoorbeeld een opleidingsplan.
  • Leervragen bij (potentiële) klanten uitvragen en concretiseren.
  • Content bouwen in verschillende ontwikkeltools.
  • Begeleiden van implementaties van online leeromgevingen.

 

Contact

Past dit freelance profiel bij jou? Wacht dan vooral niet af en laat zo snel mogelijk van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.


Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl. Heb je vragen bel dan naar 020 – 470 46 58.

 

Ben je niet direct beschikbaar, maar heb je wel interesse? Laat dan zeker ook van je horen. We zijn altijd op zoek naar goede freelance versterking!