Geplaatst op 01-03-2021

Freelance moderatoren online leerprogramma’s

Door een groeiende vraag van onze opdrachtgevers naar het opzetten van online leerprogramma’s zijn we per direct op zoek naar minimaal drie moderatoren voor webinars en online trainingen.

 

Profiel in het kort

Functie: Moderator online leerprogramma’s.

Opleidingsniveau: HBO/WO bijvoorbeeld in de richting opleidingskunde of onderwijskunde.

Werkervaring: Ervaring met het modereren van online leerprogramma’s is een must.

 

Tele’Train

Tele’Train, onderwijskundig opleidingsbureau, telt 30 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, ontzorgers en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar onze wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken freelancers die ervaring hebben met het modereren van webinars of online trainingen in Adobe Connect*. Hierbij komen de volgende werkzaamheden kijken:

  • Het geven van didactische adviezen over de opzet van het online leerprogramma en de online interacties die ingezet kunnen worden.
  • Het begeleiden en adviseren van de sprekers in het opzetten van een online leerprogramma.
  • Communicatie met de opdrachtgever, zoals het maken van een planning en coördineren van het project.
  • Het inrichten van de online leeromgeving in Adobe Connect.
  • Het verlenen van technische support tijdens de online uitvoering van het leerprogramma.
  • Afstemming met de accountmanager van Tele’Train over de voortgang van het project.

 

Ervaring met Adobe Connect is een pré. Heb je ervaring met vergelijkbare webinartools? Dan komen we ook graag in contact met jou!

 

Contact

Past dit freelance profiel bij jou? Wacht dan vooral niet af en laat zo snel mogelijk van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.


Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl. Heb je vragen bel dan naar 020 – 470 46 58.

 

Ben je niet direct beschikbaar, maar heb je wel interesse? Laat dan zeker ook van je horen. We zijn altijd op zoek naar freelance versterking!