Geplaatst op 08-12-2020

Interaction Designer

Profiel in het kort 

Functie: Interaction / Graphic designer 

Studierichting: grafisch ontwerpen/Game art & design/ multimedia  

Startdatum: Zo snel mogelijk 

 

Tele'Train

Tele’Train, onderwijskundig opleidingsbureau, telt 30 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, ontzorgers en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis. 

 

De kracht van Tele’Train voert naar onze wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

NFP 200118 40 111922182406
Tele'Trainer Melissa Maas
Storyboards omzetten in een samenhangend geheel van beeld en tekst, waarbij de leesbaarheid een belangrijk element is.

Benieuwd hoe de Tele'Trainers werken bij Tele'Train ervaren? Bekijk eens de Tele'Trainer aan het woord interviews.

 

Functie

Een designer weet de verrassen. Naast creativiteit weet je binnen het ontwerp de juiste balans te vinden tussen techniek en functionaliteit. Je hebt oog voor detail en bij voorkeur een goede tekenhand. ‘Beelddenken’ gaat jou van nature goed af en komt tot uiting bij het visualiseren van concepten en ideeën. Opdrachtgevers en collega’s weet je hierin te adviseren. Je hebt ervaring met het ontwikkelen in contentmanagementsystemen en webapplicaties. Je hebt kennis van frontend-development en begrijpt HTML en CSS. Je leert jezelf graag nieuwe technieken aan. Je ziet de toegevoegde waarde van werken in teamverband. Je weet jezelf en anderen continu wilt uitdagen. 

 

Werkzaamheden

Je maakt onderdeel uit van het Learning & Development team. Geen werkdag is hetzelfde, je werkt voor verschillende opdrachtgevers. Om je toch een indruk te geven van wat je kunt verwachten, sommen we de belangrijkste werkzaamheden voor je op: 

  • Ontwikkelen van beeldmateriaal en illustraties, infographics en animaties. 

  • Ontwikkelen van UI designs en deze uitwerken tot werkbare templates in verschillende ontwikkeltools. 

  • Vormgeven en bouwen van e-learning cursussen in verschillende ontwikkeltools. Content plaatsen en het toevoegen van functionaliteiten en interacties. 

  • Het reviewen van content op functionaliteit en het verwerken van interne en externe feedback hierin. 

  • Ontwikkelen van marketing materialen en uitingen. 

  • Je adviseert en denkt mee over interactieve en innovatieve design- en opleidingsmethodieken.

 

NFP 190081 068 smll 111922182189
Tele'Trainer Viktor
Omdat mijn vaardigheden zich niet beperken tot alleen grafisch, ben ik vooral bezig met het programmeren van nieuwe applied games of ingewikkelde interacties binnen het ontwikkelprogramma Storyline.

Eigenschappen

Natuurlijk zoeken wij naar een ‘schaap met vijf poten’: een collega met een passie voor leren en ontwikkelen, de juiste multimedia skills (Adobe CS), hands-on mentaliteit, gewend om binnen timeframes te werken én hier maximale creativiteit en plezier uit te halen en een fijne teamplayer. En ja, wij weten natuurlijk best dat het niet heel gemakkelijk is om iemand te vinden die op zijn/haar eerste werkdag op al deze vlakken uitblinkt. Sterker nog, we vinden het vooral leuk als er nog wat te leren valt.  

 

Wat biedt Tele'Train nog meer?

 

Een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, telefoon, laptop, mogelijkheden tot ontwikkeling, inhoudelijke teamdagen, maandelijkse borrel, bonus, personeelsfeesten en een teamweekend. Alles wat we kunnen vieren dat vieren we. 

 

Solliciteren

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze job te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet af en laat zo snel mogelijk van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.  

 
Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl. Heb je vragen bel dan naar 020 – 470 46 58.