Geplaatst op 28-07-2021

Junior Learning Developer

Zet jij je eerste stappen in het onderwijskundige werkveld of ben je pas afgestudeerd? Tele’Train is op zoek naar jou! Begin oktober 2021 start alweer de 2e lichting van het ‘L&D Grow and Go’ programma. In dit programma maak je in één jaar tijd, samen met andere starters, kennis met het onderwijskundige werkveld als L&D professional. Én ga je direct aan de slag met concrete opdrachten in het onderwijskundige werkveld als Learning Developer.

 

Hoe ziet dat eruit?

Het programma begint in oktober. Om een vliegende start te garanderen ontvang je in de eerste maand een boost aan training en begeleiding. We nemen je mee in alle mogelijkheden binnen de tools Articulate Storyline en aNewSpring. En je leert alle stappen van het Tele’Train (e-)learning ontwikkelproces kennen.

 

Dat je als Learning Developer niet alleen de programma’s en processen moet kennen om succesvol te zijn weten we als geen ander. Daarom krijg je in de maanden daarop training en ondersteuning in onder andere; presentatievaardigheden, timemanagement, klantcommunicatie, projectmanagement, salesvaardigheden, trainersvaardigheden en persoonlijk leiderschap.

 

Als we niet aan het trainen, begeleiden en coachen zijn, dán ga je aan de slag met concrete opdrachten voor onze klanten. Als volwaardig onderdeel van het Learning & Development team. Ondanks dat geen werkdag hetzelfde is, zijn dit werkzaamheden waar je hoe dan ook mee te maken krijgt:

  • Ontwerpen en ontwikkelen van verschillende leerconcepten. Bijvoorbeeld een vakopleiding voorzien van e-learning, trainingsmateriaal, coachingsopdrachten en game elementen.
  • Leervragen bij (potentiële) klanten uitvragen en concretiseren.
  • Content bouwen in verschillende ontwikkeltools, zoals bijvoorbeeld aNewSpring, Articulate storyline en Procademy.
  • Het geven van een workshop of onderdeel van een training.
  • Project- en urenupdates uitwerken en delen met collega’s en opdrachtgevers.
  • Het beantwoorden van support gerelateerde vraagstukken per mail en telefonisch.

Benieuwd hoe de huidige groep Grow&Go'ers het programma beleven? Neem eens een kijken op onze Instagram.

 

Wie ben jij?

Wij zoeken naar collega’s met een passie voor leren en ontwikkelen, een creatief brein, een flinke dosis organisatietalent, affiniteit met ondernemerschap en een fijne teamplayer. En ja, wij weten natuurlijk best dat het niet heel gemakkelijk is om iemand te vinden die op zijn/haar eerste werkdag op al deze vlakken uitblinkt. Sterker nog, we vinden het vooral leuk als er nog wat te leren valt.

 

Wat we wel belangrijk vinden is dat je een HBO of WO studie hebt afgerond in de richting opleidingskunde of onderwijswetenschappen en dat je vanaf 15 oktober minimaal 36 uur per week beschikbaar bent. That’s all.

NFP 190094 23 smll 111917844755
Tele'Trainer Floor
Op één dag werk ik vaak voor verschillende klanten en houd ik me bezig met diverse werkzaamheden; schrijven van storyboards, bouwen van e-learnings, inrichten van leeromgevingen, projectcoördinatie… Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij!

Benieuwd hoe de Tele'Trainers werken bij Tele'Train ervaren? Bekijk eens de Tele'Trainer aan het woord interviews.

 

En waar kom je dan terecht?

Tele’Train, onderwijskundig advies- en opleidingsbureau, telt 30 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, ontzorgers en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar ons wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

 

Wat biedt Tele’Train nog meer?

Een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, telefoon, laptop, mogelijkheden tot ontwikkeling, inhoudelijke teamdagen, maandelijkse borrel, bonus, personeelsfeesten en een teamweekend. Alles wat we kunnen vieren dat vieren we.

Linda van der Staak
Wat ik erg goed vond aan de offerte van Tele’Train is dat ze niet meteen benoemden wat er allemaal mogelijk was. Nee, we gingen gezamenlijk in een workshop aan de slag om vervolgens te bespreken wat ze voor ons konden betekenen.

Benieuwd hoe onze klanten samenwerken met Tele'Train ervaren? Bekijk eens de Klant aan het Woord interviews.

 

Solliciteren?

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze job te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet en laat voor 6 september van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedInaccount, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen. Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl.

 

Heb je vragen, bel dan naar 020-470 46 58 en vraag naar Mirthe Meeuwisz of Hilde Dijksterhuis.

De selectiedagen staan op 13 en 14 september gepland.