Maatwerk opleiding voor een eersteklas klantbeleving

Maatwerk OpleidingGeen enkele organisatie is hetzelfde. De mensen, de middelen of simpelweg het doel en de filosofie zijn allemaal anders. Tele’Train begrijpt de complexiteit van organisaties en kan een volledig op maat gemaakte opleiding of training voor u of uw organisatie samenstellen: een unieke maatwerk opleiding voor uw bedrijf.

 

Maatwerk voor beter klantcontact

Wanneer alleen een training of opleiding niet voldoende is, stellen wij voor u een programma op maat samen. De inhoud hiervan spitsen we specifiek toe op de afdeling of het onderwerp waar verbeteringen nodig zijn. Voor het beste resultaat nemen we daarbij uw hele organisatie en alle managementlagen mee. Hierbij kijken wij naar zowel persoonlijke ontwikkeling als organisatieontwikkeling.

Persoonlijk & mensgericht opleiden en trainen

Uw werknemers maken de klantbeleving. Samen met u kijken we naar wat uw medewerkers nodig hebben om het klantcontact te optimaliseren. Dit kan alleen een extra training of opleiding zijn, maar misschien is een groter programma beter geschikt. Tele’Train is daarin flexibel en stelt de behoeftes van uw organisatie voorop. Tele’Train hanteert dan ook een persoonlijke aanpak, gericht op ervaring en het daadwerkelijk toepassen van kennis. Voor een beeld van ons opleidingsaanbod en het spectrum van onze opleidingen, verwijzen we u graag door naar ons trainingsaanbod.

Klantgerichte professionals

De programma’s die Tele’Train ontwikkelt, zijn er dan ook op toegespitst om de communicatie, de houding en het gedrag van de individuele werknemer verbeteren. We leiden ze daarmee op tot bedreven klantgerichte professionals. U ervaart meteen een meetbaar positief resultaat op de efficiency en kwaliteit voor uw klant.

Voordelen van Maatwerk opleiding en training

In verhouding tot reguliere, van vooraf vastgestelde trainingen, bieden maatwerk trainingen en opleidingen een aantal voordelen.

  • Een grotere keuze aan mogelijkheden bij iedere training of opleiding
  • Trainingen opleidingen volledig op uw wensen toegespitst
  • Trainingen en opleidingen die bij uw bedrijf en medewerkers in het bijzonder aansluiten
  • Bij het samenstellen persoonlijk advies op basis van uw organisatie en uw wensen
  • Meetbaar resultaat

Meer weten?

Onze opleidingsadviseurs helpen u graag verder met een maatwerk opleiding. U kunt het nummer  020 – 470 46 58 bellen, of het contactformulier hieronder invullen voor meer informatie.

Menu Title