E-learning Ontwikkelaarstraining ‘Train de Ontwikkelaar’ succesvol! | 24, 25-09

E-learning OntwikkelaarstrainingTijdens de e-learning ontwikkelaarstraining ‘Train de Ontwikkelaar’ worden deelnemers volledig klaargestoomd om didactisch e-learning te ontwikkelen. Van didactiek tot het ontwerpen van de structuur. Afgelopen week had Tele’Train weer zeer enthousiaste deelnemers voor ‘Train de Ontwikkelaar’ op bezoek.

Twee leuke intensieve dagen

24 en 25 september heeft er weer een succesvolle editie van de e-learning ontwikkelaarstraining ‘Train de Ontwikkelaar’ plaatsgevonden. Volgens de cursisten waren het ‘twee leuke en intensieve dagen, waarbij je veel aangereikt krijgt om e-learning te ontwikkelen’.

e-learning ontwikkelaarstraining

De e-learning ontwikkelaarstraining is zowel voor deelnemers die niks met e-learning te maken hebben gehad als deelnemers die hun e-learning vaardigheden beter aan willen scherpen. Met het oog op de groeiende interesse in e-learning in de markt, is dit natuurlijk een waardevolle investering. We zijn in ieder geval erg trots dat we deze e-learning ontwikkelaarstraining kunnen geven. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid!

Meer weten?

Wilt u meer weten over de e-learning ontwikkelaarstraining? Bekijk dan meer informatie of klantreviews op www.teletrain.nl/ontwikkelaarstraining, bel naar 020 – 470 46 58 of vul het contactformulier hieronder in. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Menu Title