26-11-2021 / Artikel

Kennismaken met: Rianne

Maak kennis met Rianne de Leeuw, onze nieuwe Sales Consultant met pit.

 

Waar komt je passie voor het werk vandaan?

Mijn passie in het werk blijft voortkomen uit mijn nieuwsgierigheid. Ik vind het heel erg leuk om mij in allerlei onderwerpen te verdiepen en met veel verschillende mensen in contact te komen. Sparren over creatieve oplossingen vind ik super leuk! Ik heb wel veel afwisseling nodig, dat blijkt uit mijn eerdere werkervaring. In deze functie bij Tele’Train zit gelukkig veel variatie en word ik continu uitgedaagd.

 

Waar ben je geboren, opgegroeid en waar heb je gestudeerd?

Geboren in Westervoort samen met mijn tweelingzus (zij net twee minuten eerder). Opgegroeid in een gezin van drie meiden en mijn ouders. Altijd actief met sporten en activiteiten. Jazzballet, scouting, wedstrijdzwemmen, muziekles, turnen, volleybal. Niet allemaal tegelijk uiteraard.

 

Na de HAVO, mijn propedeuse gehaald van CMV (Culturele Maatschappelijke Vorming) op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Dit bleek niet helemaal mijn ding, dus geswitcht naar MWD (Maatschappelijk Werk en Dienstverlening) aangezien iedereen uit ons gezin ‘iets’ in de hulverlening, onderwijs of zorg deed. Toen ben ik op mijn 18e op kamers gegaan in Nijmegen. Wat een geweldige studententijd heb ik gehad.

Rianne:
Ik voelde mij als een vis in het water qua alles wat ik leerde, super leuk!

Na het behalen van mijn diploma aan de slag gegaan als ambulant hulpverlener. Een mooie bijzonder tijd. Veel heftige situaties meegemaakt. In deze baan merkte ik dat ik nogal resultaatgericht ben. Ik was op zoek naar uitdaging op een andere manier dan het helpen van deze doelgroep.

 

Daarom weer opnieuw de schoolbanken in gegaan. Dit keer de opleiding Opleidingskunde gaan volgen. In deeltijd aangezien ik ook aan mijn CV wilde werken en al 5 jaar had gestudeerd. Gekozen voor deze opleiding omdat ik graag trainer/coach wilde worden. Tijdens de opleiding verliefd geworden op het ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten en zodoende de kant van e-learning op gegaan. Ik voelde mij als een vis in het water qua alles wat ik leerde, super leuk!

 

Waar heb je hiervoor ervaring opgedaan?

  • E-learning designer bij SYNDLE.
  • Learning & development consultant bij TriamFloat
  • Freelance opleidingskundige De Leeuw Learning
  • Opleidingsadviseur in de ouderenzorg: Tante Louise en Avoord

En nu Sales consultant Learning & Development bij Tele’Train. Ik ben blij dat ik onderdeel mag uitmaken van deze geweldige organisatie: Tele’Train!

 

We willen graag de echte Rianne leren kennen, vertel eens waar je enorm goed in bent.

Mensen overtuigen van iets waar ik in geloof. Impulsief en enthousiast zijn en het aantal uur in een dag overschatten.

 

Oké en waar ben je niet zo goed in?

Koken zonder een recept.

 

Hahah, oké laatste vraag. Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

FEEST! En bitterballen met mayonaise én mosterd.