De CRKBO Registratie van Tele’Train is opnieuw verlengd

CRKBODe verlenging van de Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) vond deze maand plaats. Deze registratie is natuurlijk onmisbaar voor het opstellen van een verantwoorde shortlist van opleidingsaanbieders en het borgen van kwaliteit.

Kwaliteit een constante factor

Na een toetsing van de kwaliteitsnormen van het CRKBO, is opnieuw bevonden dat Tele’Train aan deze eisen voldoet. Bij de kwalitatieve audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid de belangrijkste uitgangspunten. Doordat we aan deze eisen voldoen, mogen wij onze trainingen tegen 0% BTW aanbieden.

Dit in combinatie met de hernieuwde CEDEO-erkenning die wij niet al te lang geleden ontvangen, is natuurlijk erg mooi nieuws en tastbaar bewijs van onze kwaliteit als opleider. “Ondanks dat we deze uitkomst al hadden verwacht door de positieve feedback van onze klanten, zijn we desalniettemin ontzettend trots op deze verlenging We zullen dan ook blijven waken voor het behoud van onze kwaliteit!.” Aldus Hester Mager, Directeur Training & Education.

Geïnteresseerd?

U kunt ons in het register van instellingen op de CRKBO website hier zien. Benieuwd naar onze trainingen, opleidingen, of totaaloplossingen voor de uitbesteding van klantcontact? Bel naar 020 – 470 46 58  of vul het contactformulier hieronder in. Onze medewerkers staan u graag te woord!


[end_columns]

Menu Title