13 oktober Smart Learning Event: Schrijf je in!

Het Smart Learning Event zit helemaal vol!

 

Op donderdagmiddag 13 oktober organiseren wij het inspirerende Smart Learning Event ‘in the spotlight’. Deze editie vindt plaats in het filmmuseum EYE! te Amsterdam. Onze klanten Hypocasso en DELTA staan ‘in the spotlight’ en we ontdekken samen slimme manieren van opleiden.

Kennis delen, geïnspireerd raken en slim opleiden!

José Rial Calvo, opleidingscoördinator bij Hypocasso, zal het online project van Hypocasso ‘Een nieuwe kijk op leren’ presenteren en zijn ervaringen over de implementatie delen.

 

DELTA presenteert haar blended learning project ‘100 weken feest’. Een presentatie over het opzetten van een opleidingsplan, het ontwikkelen van leerpaden en implementeren van blended learning.

 

En Mirthe Dingemanse, manager E-learning & Development van Tele’Train, neemt ons mee in de wereld van #smartlearning.

Locatie

Het Smart Learning Event – ‘in the spotlight’ – vindt plaats in het filmmuseum EYE! te Amsterdam. Na afloop van het programma nodigen we je onder het genot van een drankje uit voor een rondleiding door het museum.

 

Eye_eenjarig_1

Programma

Datum: 13 oktober 2016

 

Ontvangst met lunch: vanaf 12:30 uur

 

Start programma: 13:15 uur

 

Borrel en rondleiding: 16:30 uur

 

Locatie: Filmmuseum EYE | Amsterdam 

Doelgroep

Het Smart Learning Event is speciaal voor HR-managers, Operationeel Managers, Trainingsmanagers en leidinggevenden op het gebied van klantcontact.

 

 

DELTAHypocasso

Menu Title