Veel Inspiratie tijdens Future of Learning event!

future of learning

Donderdag 20 november jl. vond de eerste editie van het Future of Learning Event van Tele’Train plaats. Met veel plezier kijken we terug op een geslaagde middag die veel ruimte bood voor kennisuitwisseling, inspiratie en informatie over nieuwe leervormen. Kortom, een bredere kijk op leren!

Innovatieve Leervormen in de praktijk

De huidige maatschappelijke en technologische ontwikkelingen leiden tot steeds meer en innovatievere vormen van leren. Hoe bepaal je de ideale mix tussen klassieke en innovatieve vormen van leren? Hoe anticipeer je op de nieuwe trends in het leren? Welke criteria spelen mee bij het inrichten van een sterk leerlandschap? En hoe houd je overzicht in een sterk veranderend leerklimaat? Op deze en andere vragen kregen de deelnemers antwoord tijdens het Future of Learning Event.

Tijdens deze middag nam o.a. Dennis van Tol, manager Training & E-learning Development bij T-Mobile de deelnemers mee in het verhaal van T-Mobile en hoe T-Mobile vanuit goed doordachte ontwerpprincipes keuzes maakt over de inzet van nieuwe leervormen en -methodieken. Op humoristische wijze wist Dennis de deelnemers te prikkelen en tevens te voorzien van praktische tips & tricks.

Workshops en discussie

Na de inspirerende klantcase ging de groep uiteen. In een praktische workshop hebben zij uitgebreid gediscussieerd over de ideale mix van leermethodieken (blended learning) en de vraag welke keuzecriteria daarin leidend zijn. In de intervisie was volop ruimte voor de opleidingsprofessionals om van gedachten te wisselen over strategische vragen rondom innovatief leren. Het leidde tot veel discussie, het uitwisselen van ervaringen en vooral tot veel aanleiding om elkaar vaker op te zoeken.

Tele’Train bedankt  iedereen voor zijn/ of haar komst. Foto’s van de middag kunt u hier terugkijken.

Nog andere vragen over onze diensten, tips of opkomende seminars/trainingen? Bel voor meer informatie naar 020 – 470 46 58 of vul het contactformulier hieronder in. Onze medewerkers staan je graag te woord!


[end_columns]

Menu Title