Meer weten over Tele’Train?


Over Tele'Train Vacatures MVO
Evert van Strien

Evert van Strien

"Evert weet met zijn enthousiasme en positieve energie mensen in beweging te krijgen en daagt ze uit hun talenten te ontdekken. Zijn les aan deelnemers is: “We vallen een paar keer en staan nog vaker op!”"

 

Hester Mager

Hester Mager

"Hester creëert vol vertrouwen uitdagende doelen voor klanten, collega’s en zichzelf. Ze maakt de weg er naartoe overzichtelijk en behaalt met haar bewust geselecteerde en enthousiaste team prachtige successen."

 

Hilde Dijksterhuis

Hilde Dijksterhuis

"Hilde krijgt energie van het ontwikkelen van boeiende e-learning en opleidingsprogramma’s. Ze brengt haar vak met enthousiasme over aan anderen als onze vaste trainer voor e-learningsontwikkelaars."

Imke van Kats

Imke van Kats

"Imke zit vol creatieve ideeën en volgt innovaties in leren op de voet. Met een kritische blik en brede interesse bedenkt en creëert ze innovatieve online en offline leerconcepten."

 

Arjen Aué

Arjen Aué

"Met een scherpe blik en een goede tekenhand als basis inspireert en verrast Arjen zichzelf en anderen. Hij conceptualiseert, creëert en zoekt naar de juiste vorm en interactie." 

Viktor Bensch

Viktor Bensch

"Met zijn grote interesse in anderen helpt Viktor klanten en collega’s. Hij zoekt continu naar een slimme en gebalanceerde combinatie van techniek en vormgeving en creëert daarmee speelse leeroplossingen."

 

Mirthe Meeuwisz

Mirthe Meeuwisz

"Verwondering in leren creëren is de missie van Mirthe. Met haar positieve energie is ze continu op zoek naar de beste leeroplossingen om collega’s en organisaties scherp te houden en succesvol te maken."

Demi Chau

Demi Chau

"Demi werkt dagelijks met veel plezier en zorgvuldigheid aan het ontwikkelen van effectieve e-learning. Het is haar doel om daarmee het leren en de ontwikkeling van mensen zo goed mogelijk te ondersteunen."

Romy de Lange

Romy de Lange

"Romy is altijd opgewekt, heeft een duidelijke mening en een sterk gevoel voor beeld en vormgeving. Ze zet dit in om de zichtbaarheid van Tele’Train te vergroten, zowel online als offline."

 

Joëlle Brosky

Joëlle Brosky

"Met een grote gedrevenheid denkt Joëlle mee met organisaties en geeft ze advies over ontwikkelprogramma’s. Ze heeft een passie voor klantcontact en in het ontwikkelen van de professionele vaardigheden van medewerkers op alle niveaus."

Magda de Wit

Magda de Wit

"Door haar grote leergierigheid en sterke analytische skills maakt Magda leervragen van organisaties makkelijk concreet. Bevlogen werkt ze daarna aan het ontwerpen en ontwikkelen van krachtige e-learning en opleidingsprogramma’s."

 

Floor Reijerink

Floor Reijerink

"Met een flinke dosis creativiteit en een oplossingsgerichte mindset zorgt Floor ervoor dat e-learning en leerprogramma’s die ze ontwerpt, leerzaam, effectief en leuk tegelijk zijn."

Niels van den bosch

Niels van den bosch

"Niels is ons rekenwonder en zet onze projecten met zijn gevoel voor cijfers in financieel perspectief.  Ook denkt hij mee over mogelijkheden om de organisatie naar een volgend niveau te helpen."

Elcke Nijhuis

Elcke Nijhuis

"Vanuit het motto: ‘proberen is leren’ weet Elcke een veilige en speelse leeromgeving voor deelnemers te creëren."

Annelies Vermeulen

Annelies Vermeulen

"Als richtinggevende motivator is Annelies in staat mensen te laten reflecteren op actuele (leiderschap) situaties. Zij doet dit vanuit een originele, positieve benadering. Op een resultaatgerichte en pragmatische wijze geef zij aan hoe mensen hun (leiderschap) kwaliteiten kunnen ontwikkelen en benutten voor het behalen van hun persoonlijke- en organisatiedoelstellingen.”

Jozette Witte

Jozette Witte

"Jozette weet met haar bevlogenheid, humor en lichte zelfspot een veilige leeromgeving te creëren wat de basis is voor groei op gedrag- en vaardigheidsniveau. Haar motto is: “Het werkt pas aanstekelijk als je zelf brandt!”"

Nika Gerson Lohman

Nika Gerson Lohman

Melissa Maas

Melissa Maas

Esther Weerts

Esther Weerts

"Door een grote interesse in de ontwikkeling van mensen zoekt Esther altijd naar de meest effectieve leeroplossingen. Ze werkt met veel enthousiasme en creativiteit aan het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s en e-learnings.’’