Sales Consultant L&D

Krijg jij energie van het werken in een creatieve en dynamische werkomgeving? Zie je jezelf klanten adviseren over slimme en creatieve leeroplossingen? En ga je altijd voor de winst? Dan kan het zo maar zo zijn dat we op zoek zijn naar jou!

 

Sales Consultant L&D

(36-40 uur per week)

 

Profiel in het kort

Functie: Sales Consultant L&D

Niveau: minimaal HBO denk- en werkniveau

Ervaring: 3 – 10 jaar ervaring

Startdatum: in overleg

 

Wat ga je doen?

Als Sales Consultant L&D maak je deel uit van het salesteam en rapporteer je aan de commercieel directeur. Je vervult een belangrijke rol binnen het sales proces, je zou kunnen zeggen dat alles bij jou begint. Het salesteam is binnen onze organisatie verantwoordelijk voor het contact leggen met potentiële nieuwe opdrachtgevers, het opvolgen van salesvragen en tenders, het managen van bestaande accounts en natuurlijk het maken van offertes en binnenhalen van nieuwe opdrachten. En misschien wel als allerbelangrijkste het adviseren van klanten over slimme en creatieve leeroplossingen.

 

Dus, concreet!

  • Je werkt met uiteenlopende klanten; van MKB, grote bedrijven tot (rijks)overheden
  • Je onderhoudt contact met bestaande klanten
  • Je breidt je netwerk uit en bouwt nieuwe klantrelaties op
  • Je adviseert over slimme en creatieve leeroplossingen
  • Je bouwt je vakkennis voortdurend op op het gebied van training, e-learning en onderwijskundige diensten
  • Je schrijft offertes, aanbestedingen en je voert onderhandelingen
  • Je geeft presentaties over de dienstverlening van Tele’Train
Grisella NFP 220074 3
Tele'Trainer Grisella
Veel variatie, veel verantwoordelijkheid, veel vrijheid en heel veel in contact met mensen; voor mij de ideale baan.

Benieuwd hoe de Tele'Trainers werken bij Tele'Train ervaren? Bekijk eens de Tele'Trainer aan het woord interviews.

 

Wie ben jij?

Je bent commercieel gedreven en wil vooral heel graag winnen! Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in L&D land en je kan onze klanten adviseren over slimme en creatieve leeroplossingen. Een opleidingskundige opleiding of minimaal 3 jaar werkervaring in een L&D werkomgeving is dan ook zeker een vereiste.

 

Je bent een professionele gesprekspartner en je vindt het leuk om je eigen klantenkring op te bouwen en te onderhouden. Daarnaast beschik je over uitstekende schrijfvaardigheden om offertes uit te brengen en mee te schrijven met aanbestedingen.

 

Ja, wij zoeken naar een ‘schaap met vijf poten’: een collega met commercieel talent, een dienstverlenende mentaliteit, hoge stressbestendigheid, een fijne teamplayer en met affiniteit voor leren en ontwikkelen. En ja, wij weten natuurlijk best dat het niet heel gemakkelijk is om iemand te vinden die op zijn/haar eerste werkdag op al deze vlakken uitblinkt. Sterker nog, we vinden het vooral leuk als er nog wat te leren valt, dus voel je welkom om van je te laten horen, ook als je nog niet 100% matcht op ons profiel!

En waar kom je dan terecht?

Tele’Train, onderwijskundig advies- en opleidingsbureau, telt 40 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, ontzorgers en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar ons wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

Linda van der Staak - Ohra
Wat ik erg goed vond aan de offerte van Tele’Train is dat ze niet meteen benoemden wat er allemaal mogelijk was. Nee, we gingen gezamenlijk in een workshop aan de slag om vervolgens te bespreken wat ze voor ons konden betekenen.

Benieuwd hoe onze klanten samenwerken met Tele'Train ervaren? Bekijk eens de Klant aan het Woord interviews.

 

Wat biedt Tele’Train nog meer?

Een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, marktconform salaris, telefoon, laptop, auto, mogelijkheden tot ontwikkeling, inhoudelijke teamdagen, maandelijkse borrel, bonus, personeelsfeesten en een teamweekend. Alles wat we kunnen vieren dat vieren we.

 

Solliciteren

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze functie te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet af en laat zo snel mogelijk van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.  

 
Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl. Heb je vragen bel dan naar 020 – 470 46 58.

Solliciteer nu!

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie! Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Mirthe Meeuwisz via vacature@teletrain.nl of 020 470 46 58.

 

Fijne dag!

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Stel een vraagNaar vacatures