Scholingsvoucher

Ontvang tot €2.500,- subsidie voor deze Tele’Train opleidingen!

Wil je een opleiding of beroepsgerichte cursus volgen om je kansen op werk te vergroten of wil je je omscholen? Dan kun je bij het UWV een scholingsvoucher aanvragen en bij Tele’Train indienen. Met een scholingsvoucher kun je tot wel € 2.500,- een opleiding volgen voor een kansberoep. Hiermee kun je zelfs opleidingen helemaal gratis volgen! De subsidie mag gebruikt worden voor alle kosten die horen bij de opleiding, zoals inschrijfkosten en cursusgeld. Lees hieronder meer over hoe je de scholingsvoucher kunt aanvragen en welke opleidingen wij aanbieden!

Bekijk per kansberoep de aansluitende opleidingen van Tele’Train

Tele’Train biedt een aantal opleidingen waarmee je een certificaat haalt en je op die manier kwalificeert voor een kansberoep. Hieronder vind je de kansberoepen waarvoor wij opleidingen aanbieden.

 

Onderwijs/pedagogisch

E-learning ontwikkelaar – een snelgroeiend beroep, waarbij je leert hoe je online bedrijfsopleidingen kan ontwikkelen. Als je interesse hebt in het ontwikkelen van mensen én je bent creatief, dan past deze opleiding bij jou. Meer weten? http://bit.ly/2m3Djeq

 

Procestechniek

Work Force Management Professional – Ben jij als WFM professional, teamleider of manager in een contactcenter actief bezig op het gebied van forcecasting en planning? Heb je interesse in het totale WFM proces en de taken/verantwoordelijkheden die bij de functies binnen de WFM-cyclus horen, dan past deze opleiding bij jou. Meer weten? http://bit.ly/2ggpMBr

 

Economisch-financieel-commercieel

Callcentermedewerker (inboud/outbound) of medewerker klantenservice -Ben jij een medewerker op de klantenservice en verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit van klantcontact? En wil jij aantonen dat jij in klantcontact ervaren, klantvriendelijk, deskundig en oplossingsgericht bent, dan is deze opleiding iets voor jou. Meer weten? http://bit.ly/2kU3UZA

Kom jij in aanmerking voor een scholingsvoucher?

Om gebruik te maken van het scholingsvoucher moeten er twee situaties voor jou gelden:

 

 1. Je ontvangt WW-uitkering, je hebt een arbeidsovereenkomst of je werkt als zelfstandige; én
 2. Je gaat een opleiding of cursus volgen in de richting van een kansberoep.

Voorwaarden

 1. Je plaatst je cv op werk.nl en gaat ermee akkoord dat UWV jou registreert als werkzoekende.
 2. Het maximaal aan te vragen bedrag bedraagt € 2.500,- (inclusief btw). Hieronder vallen alle kosten die bij de opleiding horen, zoals inschrijfkosten en studiemateriaal.
 3. Voor de opleiding kan een door het ministerie van OCW erkend of branche-erkend diploma of certificaat behaald worden.
 4. De subsidie kan slechts eenmaal worden aangevraagd gedurende de loop van de regeling. Alleen kosten die bij de eerste aanvraag worden gedeclareerd, worden (na toekenning) vergoed. Je kan bij de eerste aanvraag meerdere opleidingen opgeven, indien het maximale vergoedingsbedrag van € 2.500,- met één opleiding nog niet bereikt is.
 5. Je hebt nog niet eerder een opleiding gefinancierd gekregen vanuit de co-financiering sectorplannen 2015.
 6. De opleiding waarvoor je de vergoeding aanvraagt wordt niet al (deels) door andere subsidie vergoed.

Hoe vraag je de subsidie aan?

Je kunt de volgende stappen volgen wanneer je via de scholingsvoucher subsidie wilt aanvragen:

 

 1. Plaats je cv op werk.nl.
 2. De opleiding waarvoor je de opleiding doet, is opgenomen in de kansberoepenlijst van het UWV.
 3. De aanvraag voor subsidie dien je in bij het UWV. Let op: De aanvraag moet uiterlijk binnen 14 dagen na de start van de opleiding bij UWV binnengekomen zijn.
 4. Deel 2 van het UWV aanvraagformulier voor de aanvraag scholingsvoucher wordt ingevuld door Tele’Train. Neem hiervoor contact op met Tele’Train via info@teletrain.nl en wij sturen deel 2 ingevuld naar jou terug.
 5. Je schrijft je in voor de opleiding en ontvangt een inschrijfbevestiging per email. Deze bevestiging inclusief kostenoverzicht voeg je als bijlage toe bij de aanvraag.
 6. Je dient de volledige formulieren in bij het UWV.
 7. Binnen 6 à 8 weken hoor je of het UWV jouw aanvraag heeft goedgekeurd.
 8. Na 8 weken start jouw opleiding en ontvang je alle praktische informatie voor de training, inclusief factuur. Mocht je geen goedkeuring hebben gekregen van het UWV, laat dit uiterlijk binnen één week voor de startdatum aan ons weten d.m.v. een email naar planning@teletrain.nl. Zend het bewijs van afkeuring mee en wij zullen de inschrijving kosteloos annuleren. 
Menu Title