minimaal 32 uur

Trainer / Training Consultant

Vind jij het leuk om mensen te ontwikkelen in communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling en heb je daar ruimschoots ervaring in? Ben je als trainer verrassend en inspirerend, zowel in wat je ontwikkelt als wanneer je voor de groep staat? Kun je een trainingen faciliteren, een trainingsprogramma ontwikkelen en een project leiden? Dan gaat Tele’Train graag in gesprek met jou voor de functie van Training Consultant!

 

Profiel in het kort

 • Functie: Training Consultant met verfrissende kijk op leren
 • Dienstverband: minimaal 32 uur
 • Niveau: medior of senior
 • Kennis: veelvoorkomende trainingstheorieën en modellen (denk aan: Roos van Leary, Belbin rollen, DISC)
 • Werkervaring: bij voorkeur 5 jaar werkervaring als trainer en ontwikkelaar 
 • Pré: affiniteit met blended learning

 

Functie

Als training consultant ligt je focus op het uitvoeren van trainingen bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband slimme leeroplossingen ontwerpen en ontwikkelen voor de klant. Je zet creatieve en interactieve (online) werkvormen in tijdens de training, die passen bij het leren van nu. Als Training Consultant ben je een proactief adviseur van jouw opdrachtgevers en je kan de organisatiedoelen van jouw klant koppelen aan de ontwikkeling van mensen. Je bent ondernemend en ziet kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

 

Je hebt een brede inzetbaarheid voor diverse doelgroepen: van MBO tot WO, van jong tot oud, overheid, commerciële organisaties en zorg. Je geeft trainingen op het gebied van o.a.:

 • Communicatieve vaardigheden; mondeling en schriftelijk
 • Klantcontact/ klantbeleving
 • Houding en gedrag
 • Commerciële vaardigheden
 • Nieuwe media
 • Leiding geven en leiderschap
 • Coaching

 

Gemiddeld ben je drie dagen per week aan het trainen op locatie. Twee dagen per week besteed je onder andere aan ontwikkelen van materiaal, ben je sparringspartner voor de klant en collega’s, ondersteun je het Sales team door input te geven op offertes.

 

Eigenschappen/criteria

Je herkent je in onze 4 kernwaarden:

Gretig; waar een wil is, is een weg. Jij kijkt wat er wél kan!

Avontuurlijk; jij bewandelt graag het onbegane pad en haalt plezier uit nieuwe uitdagingen.

Vakkundig; jij bent een specialist als het gaat om trainingen geven en ontwikkelen, en je kunt blended adviseren en/ of de juiste collega-experts erbij halen.

Eerlijk: je bent jezelf. Maskers af, mouwen opgestroopt!

 

Je bevat de volgende eigenschappen:

 • Je beschikt over een hoge dosis zelfreflectie en bent goed in staat anderen een spiegel voor te houden.
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent ondernemend, resultaatgericht en klantgericht 
 • Je bent in staat om grote trainingsprojecten te leiden en andere teamleden te (bege)leiden.
 • Je bent bereid om te reizen naar vele verschillende locaties in Nederland
 • Je hebt een flexibele werkinstelling 

 

Wat biedt Tele’Train nog meer?

Een omgeving waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, telefoon, laptop, lease auto, mogelijkheden tot ontwikkeling, inhoudelijke teamdagen, maandelijkse borrel, bonus, personeelsfeesten en een teamweekend. Alles wat we kunnen vieren dat vieren we.

NFP 220074 4

Tele’Train

Tele’Train, onderwijskundig opleidingsbureau, telt 40 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, project leiders en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar onze wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat. Leer hier meer over werken bij Tele'Train.

 

Interesse?

Lijkt het je leuk om voor een inspirerend bedrijf te werken voor diverse opdrachtgevers? En herken jij jezelf in de functie criteria? Dan is dit je kans! Stuur vandaag nog je CV en korte motivatie via onderstaand formulier of bel Kristella Hak, HR Consultant, op 06 44 34 96 37. Het geven van een voorsteltraining/mini-training kan deel uit maken van de selectieprocedure.

Solliciteer nu!

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie! Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Mirthe Meeuwisz via vacature@teletrain.nl of 020 470 46 58.

 

Fijne dag!

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Stel een vraagNaar vacatures