minimaal 32 uur

Training Consultant

Vind jij het leuk om mensen te ontwikkelen in communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling en heb je daar ruimschoots ervaring in? Ben je als trainer verrassend en inspirerend, zowel in wat je ontwikkelt als wanneer je voor de groep staat? Kun je een trainingen faciliteren, een trainingsprogramma ontwikkelen en een project leiden? Dan gaat Tele’Train graag in gesprek met jou voor de functie van Training Consultant!

 

Profiel in het kort

 • Functie: Training Consultant met verfrissende kijk op leren
 • Dienstverband: minimaal 32 uur
 • Niveau: medior
 • Startdatum: In overleg, bij voorkeur z.s.m. 

 

Tele’Train

Wij zijn een onderwijskundig opleidingsbureau. Inmiddels werken we met bijna 50 professionals met een passie voor leren en ontwikkelen. Met dit fijne team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit zichzelf te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat. Wij brengen onderwijskunde, creativiteit, techniek en een gezonde dosis enthousiasme samen voor het optimale leerrendement.

 

Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, projectleiders, trainers, gamification experts en meer, specifiek voor leer- en ontwikkelvraagstukken. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten, hebben wij in huis. Bij ons bouw je mee aan mooie producten en diensten, én aan Tele’Train zelf.

 

Functie

Als Training Consultant voer je trainingen uit bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Je kunt zelfstandig of in teamverband trainingstrajecten ontwikkelen en uitvoeren en hebt affiniteit met blended learning. Je zet creatieve en interactieve (online) werkvormen in tijdens de training, die passen bij het leren van nu. Als Training Consultant ben je een proactief adviseur van jouw opdrachtgevers. Daarnaast kun je de organisatiedoelen van jouw klant koppelen aan de ontwikkeling van mensen. Je bent ondernemend en ziet kansen bij bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

 

Je hebt een brede inzetbaarheid voor diverse doelgroepen: van MBO tot WO, van jong tot oud, overheid, commerciële organisaties en zorg. Je geeft (maatwerk) trainingen (bij voorkeur ook in het Engels) op het gebied van o.a.:

 • Communicatieve vaardigheden: mondeling en schriftelijk, klantcontact en klantbeleving
 • Commerciële vaardigheden
 • Nieuwe media
 • Leiding geven en management skills
 • Coaching

 

Bekijk vooral ook ons trainingsaanbod. Samen met de andere Training Consultants en overige collega’s met affiniteit voor trainen kun je je verder ontwikkelen binnen onze expertiselijn Training.

 

Eigenschappen

 • Je herkent je in onze 4 merkwaarden:
  • Gretig; waar een wil is, is een weg. Jij kijkt wat er wél kan!
  • Avontuurlijk; jij bewandelt graag het onbegane pad en haalt plezier uit nieuwe uitdagingen.
  • Vakkundig; jij bent een specialist als het gaat om trainingen geven en ontwikkelen, en je kunt blended adviseren en/ of de juiste collega-experts erbij halen.
  • Eerlijk: je bent jezelf. Maskers af, mouwen opgestroopt! 
 • Je beschikt over een hoge dosis zelfreflectie en bent goed in staat anderen een spiegel voor te houden.
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent ondernemend, resultaatgericht en klantgericht
 • Je bent in staat om grote trainingsprojecten te leiden en andere teamleden te (bege)leiden.
 • Je bent bereid om te reizen naar vele verschillende locaties in Nederland.
 • Je hebt een flexibele werkinstelling.

 

Wat biedt Tele’Train nog meer?

Investering in jou als professional, een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, iedere maand komt de stoelmasseur, iPhone, laptop, leaseauto, mogelijkheden om je thuiswerkplek in te richten (denk aan een beeldscherm en bureaustoel), uitnodigingen voor onze maandelijkse donderdagmiddagborrel, feestjes, teamuitjes en weekendjes weg. Alles wat we kunnen vieren, vieren we. 

 

Solliciteren kan!

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als Training Consultant bij Tele’Train? Laat dan snel iets van je horen! Stuur vandaag nog een korte motivatie of videoboodschap op via onderstaand formulier. Voeg daarbij je meest recente CV en/of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.

 

Het sollicitatieproces kent twee rondes, waarvan het geven van een voorsteltraining/mini-training deel uitmaakt van de selectieprocedure.

Vragen? Neem contact op met Grisella Haaze of Iris Tramper via 020 470 4658 of werkenbij@teletrain.nl.

 

 

 

NFP 220074 4

Solliciteer nu!

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie! Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Mirthe Meeuwisz via vacature@teletrain.nl of 020 470 46 58.

 

Fijne dag!

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Martijn Mom

Stel een vraagNaar vacatures