Photoshop voor trainers en ontwikkelaars

3.00

v.a.450

Duur: 1 dag | Kosten p.p: €450,- excl. btw | Data: Op aanvraag Benodigheden: In het bezit zijn van Adobe Photoshop versie CS5, CS6 (2012) of CC (cloudversie). Gebruik van eigen laptop is verplicht.      

Neem contact op

Description

Tijdens het ontwikkelen van e-learning dragen passende en educatieve afbeeldingen bij aan een goede e-learning. Maar hoe kom je aan deze afbeeldingen? Wat maakt een afbeelding didactisch verantwoord? Hoe kan de afbeelding het best aangeboden worden? De training Photoshop voor trainers en ontwikkelaars geeft antwoord op deze vragen.

 

Doelstelling

De deelnemers leren op een gestructureerde wijze afbeeldingen in Photoshop te ontwikkelen, bewerken en verwerken. Zodat deze afbeeldingen gebruikt kunnen worden voor e-learning, infographics, opdrachten of ander opleidingsmateriaal.

 

Voor wie?

De training is bedoeld voor ontwikkelaars van e-learning, met affiniteit voor grafische vormgeving en weinig ervaring met het gebruik van Adobe Photoshop.

 

Deelnemers leren:

  • Werken met de belangrijkste functies en gereedschappen in Photoshop;
  • Werken met verschillende gereedschappen en bewerkingsprocessen als: knippen, roteren, spiegelen, werken in lagen, toepassen van stijlen en filters en het efficiënt verwerken en opslaan van de gemaakte afbeeldingen;
  • Vanuit een didactische blik afbeeldingen te ontwikkelen & beoordelen.

 

Resultaat

De deelnemers kunnen op gestructureerde wijze didactische afbeeldingen in Photoshop ontwikkelen.

Menu Title