Talent on Stage

0.00

v.a.

Product: Interactieve kick-off/Ondersteuning ontwikkeltraject

Data: Altijd inzetbaar

Prijs: Op aanvraag

Details: Op maat gemaakt

Description

Geef een podium aan talent! Het starten van een ontwikkeltraject kan best spannend zijn en bij medewerkers vragen en/of weerstand oproepen. Denk hierbij aan vragen als ‘Waarom moeten we dit doen, gaat het dan niet goed?’ of ‘ Moet alles nu ineens anders?’ Bij de start van een traject is het belangrijk dat iedereen openstaat om te leren en deel te nemen. Eventuele onzekerheden kunnen een figuurlijke muur opwerpen. Talent on Stage is een interactieve kick-off die medewerkers op een laagdrempelige manier en door middel van humor betrekt bij het starten van een nieuw ontwikkeltraject om zo meer draagvlak te creëren.

 

Doelstelling

Eventuele spanningen en onzekerheden, voorafgaand aan een trainings- en/of ontwikkeltraject, bespreekbaar maken en aan het licht brengen. We doen dit op een humoristische, energieke en daardoor luchtige manier, middels (theater/muziek)sketches. We activeren de medewerkers, brengen hen hierdoor in beweging en zorgen ervoor dat zij gaan nadenken over eigen ontwikkelpunten én die van de organisatie. Het ontwikkeltraject gaat leven en de beoogde doelstellingen kunnen in het trainingsprogramma worden behaald.

 

Voordelen

  • Laagdrempelig;
  • Mobiliseert de kennis die bij de deelnemers aanwezig is;
  • Stimuleert bewustwording rondom thema’s;
  • Creëert draagvlak;
  • Geschikt voor zowel grote als kleine groepen.

 

Resultaat

Deelnemers zien en ervaren hun eigen invloed op herkenbare situaties en zijn zelf regisseur van het (eind)resultaat. Angsten en onzekerheden zijn op een luchtige manier besproken en liggen aan de oppervlakte. De rest van het verander- en/of trainingstraject kan met veel energie van start gaan!

Onderwerpen

We gebruiken op maat gemaakte casussen, die van te voren bedacht en besproken worden met input uit de eigen praktijk. Op deze manier zijn de voorbeelden herkenbaar en staan de deelnemers direct op scherp. Ze krijgen het ‘dit gaat over ons!’ gevoel , waardoor het in de praktijk gaat leven.

Menu Title