Wft Academy

wft academy

Tele’Train biedt flexibele en succesvolle Wft opleidingen aan, waarbij het gebruik maakt van een adaptieve leervorm. Zo borgt u kennis, vaardigheden, houding & gedrag, maar ook de nazorg van een opleidingstraject. Bijvoorbeeld middels onze SmartTrainer of een persoonlijke kenniscoach. 

Wft gepersonaliseerd en praktijkgericht

De praktijk is in onze ogen namelijk enorm belangrijk. Het daadwerkelijk toepassen op de werkvloer. Waar de meeste bureaus kiezen voor een simpele kennisoverdracht gaat Tele’Train verder dan dat. Door een mix van verschillende functies binnen hetzelfde leerpad verkrijgen deelnemers meer inzicht in hun rollen, taken en verantwoordelijkheden. Nadat het leerpad is gekozen, kunnen er bouwstenen omtrent houding & gedrag gekozen worden die aansluiten op de betreffende functies (binnen leerpaden kunt u denken aan Wft Basis, Wft Zorg etc.). Hoe ziet dit eruit? In het onderstaande voorbeeld is als leerpad de Wft Basis gekozen en zijn Contactcenter Essentials, Workshop Houding & Gedrag en Examentraining als bouwstenen gekozen. wft academy

Wat hoort er standaard in het pakket?

Door veel interactie en praktijkgerichte methodieken, willen wij zorgen dat medewerkers op alle fronten ondersteund worden. Wat kunt u qua onderdelen verwachten? Ongeacht welke keuze u maakt, ieder Wft Leerpad wordt ondersteund met de volgende elementen:

 

• Interactieve workshops;

• E-learning;

• Webinars;

• Wft Lab;

• SmartTrainer (App);

• Examentraining.

 

U bepaalt zelf voor hoeveel personen de Wft Academy is en hoeveel bouwstenen u aan het leerpad toevoegt. Mocht u andere wensen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag!

 

Benieuwd waar u uit kunt kiezen? Bekijk voor een overzicht van alle leerpaden en ondersteunende bouwstenen onze Wft Academy Brochure hieronder:

 

Meer weten of Inschrijven?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Wft Academy? Medewerkers inschrijven? Of wellicht een andere vraag? Bel naar 020 – 470 46 58 voor een van onze medewerkers  of vul het contactformulier hieronder in voor meer informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Menu Title