01-06-2022 / Artikel

Kennismaken met: Suzanne

Maak kennis met Suzanne. Een nieuw gezicht in een nieuwe rol binnen Tele'Train. Suzanne is onze eerste Programmamanager.

 

Leuk, een hele nieuwe rol als Programmamanager! Wat ga je doen?

Ja tof he! Voor bestaande klanten van Tele’Train ben ik het eerste aanspreekpunt voor alle leer- en ontwikkelvragen. Dit sluit goed aan bij mijn vaardigheden en passie voor het werk.

 

Vertel eens meer over die passie en vaardigheden

Mensen verder helpen, dat heeft er bij mij vanaf kleins af aan al ingezeten. Ik hoop dat als mensen groeien in kennis, vaardigheden of gedrag, dat ze ook een stukje positiever in het leven staan.

 

Verder denk ik altijd in mogelijkheden. Bij mij is het glas altijd halfvol, als het niet linksom kan dan doen we het rechtsom. Zo hoop ik zowel mijn collega’s als mijn vrienden veel positiviteit te geven.

 

Dat klinkt goed! Heb je ook nog persoonlijke leerdoelen?

Kwetsbaarheid tonen, bijvoorbeeld zeggen dat ik iets moeilijk vind. Ik wil graag laten zien dat ik alles (aan)kan, maar ik weet inmiddels dat dat hulp vragen juist sterk is. Weten maakt het alleen nog niet makkelijker… Door dit te delen zet ik weer een klein stapje richting mijn leerdoel! 😊

  

Andere vraag, waar kom je vandaan?

Officieel ben ik geboren in Amsterdam, maar na een paar dagen is mijn leven begonnen in Almere. Daar ben ik opgegroeid en heb ik 18 jaar heerlijk gewoond. Vrienden, de stad, school, natuur: alles was dichtbij! Na de middelbare school wilde ik niet direct gaan studeren. In het tussenjaar ben ik gaan werken en heb ik 6 maanden door Nieuw-Zeeland gereisd. Vervolgens ben ik ‘teruggegaan naar mijn roots’: ik ben gaan wonen en studeren in Amsterdam. 

 

En na je studie?

Na mijn studie Bestuur- en Organisatiewetenschappen ben ik gestart als Trainee in de financiële sector. In zo’n grote organisatie, met hele uitdagende rollen en veel trainingen, heb ik super veel geleerd. Een hele mooi start van mijn 10 jaar werkervaring.

 

Laatste vraag! Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

Ik zeg altijd bitterballen, want die vind ik heerlijk! ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds… Maar als ik eerlijk ben niet ’s nachts. 😉 Eigenlijk wil ik dat je mij gewoon laat slapen, want ik hou van mijn bed. Als ik dan toch moet kiezen, dan om een vlucht te halen naar een mooie vakantiebestemming!