Dit bieden wij net afgestudeerden en starters

Media

Tele'Trainer Floor

“Op één dag werk ik vaak voor verschillende klanten en houd ik me bezig met diverse werkzaamheden; schrijven van storyboards, bouwen van e-learnings, inrichten van leeromgevingen, projectcoördinatie… Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij!”
Ons team Meer verhalen

Meer dan genoeg actie bij Tele’Train

Ons DNA. Pas jij bij Tele'Train?

GretigGretig

Met grote sprongen vooruit

Het liefst maken we sprongen. Vóóruit wel te verstaan. Want het is onze ambitie mensen en organisaties te laten groeien. Ingewikkelde vraagstukken? Kom maar door. Graag zelfs. We willen ontdekken, ontwikkelen en vernieuwen. We zetten door en willen winnen. Samen met de klant. En het lukt ons. Altijd.

AvontuurlijkAvontuurlijk

Niks is ons te gek

Net als onze klanten houden we van uitdagingen, ongebaande paden bewandelen, het onbekende tegemoet. Dan weten we dat het spannend wordt en dat we leren. Met lef, een hoop ervaring en een frisse blik geven we mensen verrassende perspectieven. Beren op de weg? Wij temmen ze wel.

VakkundigVakkundig

Ambitieuze leergekkies

We hebben een passie voor leren en ontwikkelen. Al sinds 1997. Dus we weten waar we het over hebben. Trends en ontwikkelingen? We smullen ervan. De klant ziet dat terug in vernieuwende leeroplossingen die werken. We combineren onderwijskunde met creativiteit en techniek. Zo maken we de ambities van onze klant waar.

EerlijkEerlijk

Maskers af, mouwen opgestroopt

Echt helpen, de klant vooruit brengen, dat is wat ons drijft. Verdienen komt bij ons na het toevoegen van waarde. Niet andersom. Samenwerken met de klant betekent samen optrekken. Intensief en op basis van gelijkwaardigheid. Maskers af, mouwen opgestroopt. Daarmee bereiken we het beste resultaat.

Meer weten over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Over werken bijStel een vraag