maxwell nelson UvN7K8MM 8k unsplash

Werken bij Tele’Train?

Bekijk onze meest actuele vacatures
Naar vacatures

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Ben jij klaar om te excelleren?

Nog beter worden in je vak? Welkom bij Tele’Train, de toonaangevende speler op het gebied van leren en ontwikkelen. Bij Tele’Train werken we met een enthousiast team van professionals die graag willen groeien en hun expertise willen delen met anderen. We zijn op zoek naar hoogvliegers die zich willen aansluiten bij onze groep en hun loopbaan naar een hoger niveau willen tillen.

 

Hoogvlieger; dit programma is voor jou!

Succeed&Shine is ons Expert Development Programma, bedoeld voor mensen met meer dan 5 jaar werkervaring die zich verder willen ontwikkelen in hun vakgebied en persoonlijke vaardigheden willen verbeteren. Het programma biedt een unieke kans om deel uit te maken van ons team van experts in één van onze vijf expertiselijnen: Onderwijskundig advies, E-learning, Gamification, Training en Digital Design.

 

Als deelnemer van Succeed&Shine, krijg je toegang tot een op maat gemaakt programma dat speciaal is ontworpen om jouw persoonlijke en professionele groei te stimuleren. Je krijgt de kans om te werken aan spannende projecten met onze klanten en collega's in multidisciplinaire teams. Je leert nieuwe vaardigheden en ontwikkelt je expertise op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, managementvaardigheden, projectmanagement en nog veel meer. Alles op basis van jouw persoonlijke dromen en doelen.

 

Wil jij jouw L&D loopbaan een boost geven?

Succeed&Shine is een ontwikkelprogramma voor professionals met tenminste vijf  jaar werkervaring. Het programma is bedoeld voor iedereen die zijn of haar loopbaan een boost wil geven en het maximale uit zichzelf wil halen. Of je nu al bij Tele'Train werkt of elders ervaring hebt opgedaan, je bent van harte welkom om mee te doen aan Succeed&Shine.

Solliciteer nu!

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...
Media

Tele'Trainer Kiki

"Wat mij een echte Tele'Trainer maakt? Ik wil heel veel plezier hebben in mijn dag maar ook kwaliteit leveren. We hebben lol met elkaar maar weten elkaar ook uit te dagen."
Ons team Meer verhalen

Heb je een vraag over Succeed&Shine of de sollicitatieprocedure?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Over solliciterenStel een vraag