MVO betekent voor ons: samen groeien en inspireren

Tele'Trains maatschappelijk verantwoorde koers

Wij zien het als onze taak om samen met andere bedrijven en organisaties in Nederland verantwoordelijkheid te dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Wij willen een structurele bijdrage leveren aan het oplossen van een aantal van deze problemen, en op z’n minst ervoor zorgen dat deze maatschappelijke problemen door ons niet nog groter worden. 

hivan arvizu soyhivan MAnhvw0nDDY unsplash

Inclusief leren, inclusief groeien

 

Binnen het domein van MVO is ons belangrijkste speerpunt het leveren van een bijdrage aan het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met het Werkgever Servicepunt Groot Amsterdam (WSPGA) en het UWV zorgen we ervoor dat ook mensen uit deze doelgroep bij ons aan de slag kunnen. Dit doen we door onze vacatures expliciet bij het WSPGA en UWV onder de aandacht te brengen.

 

Daarnaast hebben we begin 2019 een extra arbeidsplaats met een aangepast takenpakket en grotere flexibiliteit gecreëerd, en daarmee de instroomdrempel voor specifieke doelgroepen verlaagd. Het is ons doel om deze koers voort te zetten en stapsgewijs verder uit te bouwen.

iStock 17

     

iStock 19

Tele'Train is een erkend leerbedrijf 

 

Tele’Train is door het SBB erkend als leerbedrijf voor de commerciële opleidingen Accountmanager (MBO4) en Commercieel Medewerker (MBO3). Ook zijn we erkend leerbedrijf voor de administratieve opleidingen Management Assistant (MBO4) en Office Assistant (MBO3). Een aantal keren per jaar verwelkomen we leerlingen van ROC’s in de regio als stagiair(e) in ons bedrijf . Ook HBO- en WO-studenten weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Dat zorgt voor veel nieuwe inzichten en veel nieuwe energie!

Media

Tele’Trainer Mirthe

"Ons uitgangspunt is: werken vanuit eigen kracht en talent. Dan zijn we succesvol en gelukkig in ons werk. Waar word jij blij van? Deze vraag stellen we regelmatig aan elkaar. Het mooie is dat we elkaar in het team perfect aanvullen. We hebben een mooie mix van talenten in huis en letten hier ook op bij de werving van nieuwe collega’s."
 
Niets is ons te gek om mensen vooruit te helpen.

      

Schermafbeelding 2023 12 17 om 20.10.2

Goed doen door geven


Iedere dag delen wij onze kennis, energie en ervaring met anderen. En dit doen we ook voor lokale initiatieven waar ons Tele'Train hart sneller van gaat kloppen. Anderen helpen die het nodig hebben. Met een e-learning, praktische hulp of een gift. Lees hier wat Tele'Train doet voor de Dierenopvang en de Speelgoedbank in Amsterdam.

    

Meer weten?

Over Tele'Train & MVO

Neem contact op met Hester Mager