MVO en Tele’Train

Wij zien het als onze taak om samen met andere bedrijven en organisaties in Nederland verantwoordelijkheid te dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Wij willen een structurele bijdrage leveren aan het oplossen van een aantal van deze problemen, en op z’n minst ervoor zorgen dat deze maatschappelijke problemen door ons niet nog groter worden. 

Binnen het domein van MVO is ons belangrijkste speerpunt het leveren van een bijdrage aan het helpen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In samenwerking met het Werkgever Servicepunt Groot Amsterdam (WSPGA) en het UWV zorgen we ervoor dat ook mensen uit deze doelgroep bij ons aan de slag kunnen. Dit doen we door onze vacatures expliciet bij het WSPGA en UWV onder de aandacht te brengen. Daarnaast hebben we begin 2019 een extra arbeidsplaats met een aangepast takenpakket en grotere flexibiliteit gecreëerd, en daarmee de instroomdrempel voor specifieke doelgroepen verlaagd. Het is ons doel om deze koers voort te zetten en stapsgewijs verder uit te bouwen.

 

Tele’Train is door het SBB erkend als leerbedrijf voor de commerciële opleidingen Accountmanager (MBO4) en Commercieel Medewerker (MBO3). Ook zijn we erkend leerbedrijf voor de administratieve opleidingen Management Assistant (MBO4) en Office Assistant (MBO3). Een aantal keren per jaar verwelkomen we leerlingen van ROC’s in de regio als stagiair(e) in ons bedrijf . Ook HBO- en WO-studenten weten de weg naar ons bedrijf te vinden. Dat zorgt voor veel nieuwe inzichten en veel nieuwe energie!