Werken bij Tele’Train is een feest Bekijk vacatures   L&D Programma’s
Werken bij TeleTrain

Heb je een vraag over werken bij Tele'Train?

Mirthe Meeuwisz helpt je graag verder.
Stel je vraag

De passie voor leren en ontwikkelen spat van ons af. Samen geven we mensen en organisaties een unieke leerbeleving door ze te verrassen, te verwonderen en vooruit te helpen. Dat is onze missie en dat vinden we leuk. En vernieuwend als we zijn: we leren en ontwikkelen zelf ook door. Alleen dan kunnen we groeien en het verschil blijven maken.

Voor solisten geen plek, wij doen het samen

Op kantoor, thuis en op locatie werken 50 Tele'Trainers vol passie en plezier om onze klanten blij te maken met een unieke leerbeleving. Wellicht zijn dat nu inmiddels 60 collega's, want we groeien stevig door. Voor solisten hebben we geen plek: we doen het echt samen. Elke klantvraag bekijken we vanuit de perspectieven onderwijskunde, techniek en creatieve vormgeving. Die krachtige combinatie levert mooie en effectieve leervormen op. Zowel online als offline, want we stonden aan de wieg van blended learning.

Van learning developers tot technical consultants

De rollen van onze teamplayers zijn lekker divers: van learning developer, learning consultant, gamification consultant, trainer, training consultant, designer, grafisch vormgever, sales tot technical consultant. De sfeer op de werkvloer is prettig, ongedwongen, sociaal en gezellig. Humor en hard werken gaan bij ons prima samen.

 
Bij Tele'Train kun je groeien in de breedte en de diepte. Het is echt aan jou. We kennen geen vaste loopbaanpaden, kaders en structuren. Jij bent aan zet en geeft zelf vorm aan je eigen ontwikkeling en aan je droombaan.
NFP 220074 33

Nadenken en puzzelen maakt ons werk leuk

We trekken ook samen op met de klant. Logisch, want onze wortels liggen in het trainen in klantcontact. Daar zijn we 25 jaar geleden mee begonnen. Als geen ander weten we dat we de klant en zijn context heel goed moeten begrijpen. We pakken niets van de plank, maar spelen in, passen aan en komen met maatwerkoplossingen. Wat is slim? Wat is nodig? Wat nodigt uit tot leren? Wat werkt? Dit nadenken en puzzelen maakt ons werk ook zo leuk, afwisselend en uitdagend. Elke keer weer krijgen we de kans om samen iets moois neer te zetten: slimme leerinterventies voor een duurzaam resultaat.

Media

Tele'Trainer Kiki

"Wat mij een echte Tele'Trainer maakt? Ik wil heel veel plezier hebben in mijn dag maar ook kwaliteit leveren. We hebben lol met elkaar maar weten elkaar ook uit te dagen."

No stress, jij bent flexibel

De lat ligt hoog bij ons. Je bent dan ook een harde werker die energie krijgt van pittige projecten, soms meerdere tegelijk. Je raakt niet gestrest van hectiek en deadlines en je gaat flexibel om met veranderingen. Je wilt de dingen goed doen, dat geeft voldoening.

Jouw ontwikkeling zelf vormgeven

Als je Tele'Trainer wilt worden, dan heb je lef nodig. Wij geloven in eigenaarschap en het zelf vormgeven van je ontwikkeling als professional en net zo belangrijk: als mens. Daarbij kun je uiteraard altijd rekenen op de ondersteuning en coaching van ervaren krachten.

 

Frisse blik gezocht voor uitdagende projecten 

Avontuurlijk als je bent, stap je onbevreesd uit je comfortzone het onbekende in. Belangrijk, want bij ons begin je gelijk met uitdagende projecten. Je zit niet op de bagagedrager, maar bent verantwoordelijk voor inhoud, proces en resultaat. Je pakt aan en maakt onze klanten blij met jouw frisse blik. 

 

Falen mag, als je er maar van leert

Je krijgt niets op een presenteerblaadje, maar met jouw kennis, nieuwsgierigheid en intrinsieke motivatie weet je ons en onze klanten elke keer te verrassen. Heb je een briljant idee? Gaaf! Stroop je mouwen maar op, want bij ons krijg je de ruimte om jouw idee uit te werken en te presenteren aan het team. En als het werkt, voeren we het uit. Falen mag, als je er maar van leert en ons verder brengt in onze ontdekkingstocht naar innovatieve en effectieve leervormen.

 
Werken bij Tele'Train is een feest. Omdat we elkaar steunen, uitdagen en verrassen. Met elkaar vieren. Iedereen werkt hard, maar de sfeer is speels, avontuurlijk en gezellig. Die hechte onderlinge band vinden wij essentieel voor succes.

Wat bieden we jou?

Een kans om jezelf te ontwikkelen, je grenzen te verleggen en te groeien, dat is de essentie van werken bij Tele'Train. Ambieer je andere rollen of wil je jouw bijzondere talenten verder ontwikkelen? Laat maar zien! Bij ons ontdek je iets van jezelf, waarvan je dacht dat je het niet kon. Je mag gave projecten doen bij verschillende klanten, zowel profit als non-profit. Je kunt daarbij rekenen op persoonlijke begeleiding en coaching. Als starter of pas afgestudeerde bieden we je ons eenjarige Grow&Go programma. In dit traineeship leer je van en met anderen in een uitdagend en gevarieerd ontwikkeltraject. Daarna kun je je zelfs nog verder verdiepen of verbreden met ons tweejarige Dive&Dream programma. Omdat wij geloven in een leven lang leren en ontwikkelen.

Meer dan genoeg actie bij Tele’Train

Werken bij Tele'Train is een feest

Waarom? Omdat we elkaar steunen, uitdagen en echt veel tijd hebben om elkaar beter te leren kennen. We vieren samen en verrassen elkaar tijdens de maandelijkse donderdagmiddagborrel, de feestjes, de teamuitjes en de befaamde weekendjes weg. Je werkt hard, maar de sfeer is speels, avontuurlijk en gezellig.  We hebben oog en aandacht voor elkaar. Die hechte onderlinge band vinden wij essentieel voor succes. Work hard, play hard; die balans vind je bij ons.

 

 
Als Tele'Trainer werk je tegelijkertijd aan meerdere uitdagende projecten. Je zit niet op de bagagedrager, maar bent verantwoordelijk voor inhoud, proces en resultaat. Je pakt aan en maakt onze klanten blij met jouw frisse blik.

Beste Senior: weet jij mensen te raken in hart en hoofd?

Wij hebben een jong team en leiden graag studenten en starters op. Maar ook (juist!) senior trainers en consultants zijn van harte welkom. Jouw kennis en ervaring kunnen we goed gebruiken. Belangrijkste voorwaarde is dat je past bij onze cultuur. Je bent nog steeds niet uitgeleerd en nieuwsgierig. Je wilt in de spiegel kijken naar wie je bent en hebt een drive jouw droom waar te maken. Je bent een echt mensenmens en wilt anderen uitdagen en het vlammetje aanwakkeren. Je staat sterk in je schoenen, maar je hebt ook een warm hart en innemende persoonlijkheid. Humor? Liefde voor je vak? Energie voor twee? Wij horen graag van je! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie

Media

Tele'Trainer Anouk

"Onze kracht is creativiteit en innovativiteit. We vinden het heel belangrijk om samen te werken met onze klanten. Een echte co-productie. Het resultaat sluit daardoor altijd erg goed aan bij de klantvraag. "

Heb jij de GAVE? Kom werken bij Tele'Train

Bij ons kun je groeien in de breedte en de diepte. Het is echt aan jou. We kennen geen vaste loopbaanpaden, kaders en structuren. Jij bent aan zet en geeft zelf vorm aan je eigen ontwikkeling en aan je droombaan. Wil jij met ons het verschil maken in leren? Dan moet je wel onze GAVE in je hebben, want voor ons geldt: hire for culture, train for skill. GAVE vat heel mooi ons DNA samen. Ticking the boxes? Mooi, dan heb jij het in je een echte Tele'Trainer te worden.

 

Ons DNA. Pas jij bij Tele'Train?

GretigGretig

Met grote sprongen vooruit

Het liefst maken we sprongen. Vóóruit wel te verstaan. Want het is onze ambitie mensen en organisaties te laten groeien. Ingewikkelde vraagstukken? Kom maar door. Graag zelfs. We willen ontdekken, ontwikkelen en vernieuwen. We zetten door en willen winnen. Samen met de klant. En het lukt ons. Altijd.

AvontuurlijkAvontuurlijk

Niks is ons te gek

Net als onze klanten houden we van uitdagingen, ongebaande paden bewandelen, het onbekende tegemoet. Dan weten we dat het spannend wordt en dat we leren. Met lef, een hoop ervaring en een frisse blik geven we mensen verrassende perspectieven. Beren op de weg? Wij temmen ze wel.

VakkundigVakkundig

Ambitieuze leergekkies

We hebben een passie voor leren en ontwikkelen. Al sinds 1997. Dus we weten waar we het over hebben. Trends en ontwikkelingen? We smullen ervan. De klant ziet dat terug in vernieuwende leeroplossingen die werken. We combineren onderwijskunde met creativiteit en techniek. Zo maken we de ambities van onze klant waar.

EerlijkEerlijk

Maskers af, mouwen opgestroopt

Echt helpen, de klant vooruit brengen, dat is wat ons drijft. Verdienen komt bij ons na het toevoegen van waarde. Niet andersom. Samenwerken met de klant betekent samen optrekken. Intensief en op basis van gelijkwaardigheid. Maskers af, mouwen opgestroopt. Daarmee bereiken we het beste resultaat.

L&D Programma’s bij Tele’Train

Kom bij ons werken! Onze actuele vacatures

Media

Tele'Trainer Floor

“Op één dag werk ik vaak voor verschillende klanten en houd ik me bezig met diverse werkzaamheden; schrijven van storyboards, bouwen van e-learnings, inrichten van leeromgevingen, projectcoördinatie… Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij!”
Ons team Meer verhalen

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Over solliciterenStel een vraag