iStock 649871644 copy

Werken bij Tele’Train?

Bekijk onze meest actuele vacatures
Naar vacatures

Heb je een vraag over Grow & Go?

Ilke helpt je graag verder.
Stel je vraag

Zet je eerste stappen in de wereld van L&D

In ons traineeship Grow&Go ga je met een kleine groep starters en pas afgestudeerden snuffelen aan uitdagende projecten bij profit en non-profitorganisaties. Hoe leuk is dat! Je leert het onderwijskundige werkveld kennen en ontdekt waar jouw kracht ligt, dat is de 'grow'. En je leert snel, want bij ons betekent 'go' in het diepe duiken en direct aan de slag gaan met concrete klantopdrachten.

 

Kweekvijver

Grow&Go is onze kweekvijver voor pas afgestudeerden en starters met een opleiding Onderwijskunde of Opleidingskunde. In sneltreinvaart ontwikkel je jezelf als professional en mens. Je leert van en met elkaar. En ja, je verlegt je grenzen en doet dingen die je nog nooit hebt gedaan. Omdat het leuk en uitdagend is. Omdat je gewoon begint en omdat je het kunt.

 

Een vliegende start 

Je start met een onboardingsmaand vol training en begeleiding. In deze pittige en vooral ook leuke learning journey maak je onder meer kennis met de tools Articulate Storyline en aNewSpring en ons (e)-learning ontwikkelproces. Een rondje langs je collega's van alle disciplines hoort er uiteraard ook bij.

Wij zijn trots op onze Grow&Go'ers!

Class of Spring '21
Class of Spring '21
Class of Autumn '21
Class of Autumn '21
Class of Spring '22
Class of Spring '22

Ontwikkeltraject van elf maanden

Na de eerste maand ga je de diepte en de breedte in met 11 maanden vol klantprojecten en uitdagende trainingen en workshops. Geen tijd voor achteroverleunen, want je gaat aan het werk met onder meer: 

 

 • DISC kleurenprofiel
 • Feedback
 • Zelfreflectie
 • Presentatievaardigheden
 • Timemanagement
 • Werkgeluk
 • Projectmanagement
 • Communiceren met klanten
 
Als hechte groep trainees leer je met en van elkaar. Daarbij kun je uiteraard rekenen op onze training en begeleiding. Het resultaat? Met ons Grow&Go programma maak je een vliegende start in de wereld van trainen en opleiden.
NFP 220074 3

Direct aan de slag

Wij geloven in een snelle leercurve door te doen en te ervaren. Vandaar dat je direct al betrokken wordt bij verschillende projecten. En je krijgt de verantwoordelijkheid voor je eigen klantproject: van klantcontact, idee, uitvoering tot evaluatie. Dat is in het begin even wennen, maar uiteindelijk een enorme boost voor je zelfvertrouwen en je ontwikkeling. 

 

Begeleiding op maat

Omdat je inmiddels ook werkt aan je eigen klantopdracht in de praktijk, geven we je begeleiding op maat via intervisie, een buddy, wekelijkse Q&A en een bila met je manager. Je sluit Grow&Go af met een presentatie over jouw ontwikkeling als nieuwe Tele'Trainer en wij zorgen voor het feestje!

Ben jij erbij oktober 2024?

Class of Spring '23
Class of Spring '23
Class of Autumn '23
Class of Autumn '23
Class of Spring '24
Class of Spring '24

Solliciteren

Het Grow&Go programma van Tele'Train start elke paar maanden. Tussendoor kun je solliciteren. We hebben plek voor maximaal 6 trainees per groep. De eerstvolgende groep start in oktober.

 

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze job te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet en laat van je horen! Een bericht met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedInaccount, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen. Reageren kan via onderstaand formulier. 

 

Ben je bijna afgestudeerd en wil je alvast werkervaring opdoen? We kijken graag met je naar de mogelijkheden! Mail gerust naar werkenbij@teletrain.nl om vrijblijvend meer informatie te krijgen.

En daarna?

Als onderwijskundig opleider omarmen wij het leven lang leren. Je kunt je bij Tele'Train dus na Grow&Go verdiepen of verbreden. Je wordt uitgedaagd jezelf te vernieuwen en je grenzen te verleggen. Dit doen we met ons tweejarig L&D-programma Dive & Dream

Wat bieden we je?

Naast het traineeship bieden we je:

 • Een startsalaris van 2600 euro bruto per maand (obv 40 uur) en snelle groeistappen daarna
 • Een laptop en iPhone
 • Een OV chipkaart voor je woon-werk en zakelijke reizen
 • Vijf weken vakantie per jaar
 • Vers fruit en snacks op kantoor
 • Mogelijkheden om je thuiswerkplek in te richten (denk aan een beeldscherm en bureaustoel)
 • Uitnodigingen voor onze maandelijkse donderdagmiddagborrel, feestjes, teamuitjes en  weekendjes weg.
 • Mogelijkheden om je, na je Grow & Go jaar, in een of meerdere van onze expertises verder te ontwikkelen.

 

Solliciteer nu!

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor je sollicitatie! Wij laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Mirthe Meeuwisz via vacature@teletrain.nl of 020 470 46 58.

 

Fijne dag!

Media

Tele’Trainer Elisa

"Met andere starters en junioren heb ik een jaar het Grow&Go programma gevolgd. Dit was een geweldige kans om het onderwijskundige beroep en mezelf beter te leren kennen. Ik vind zo veel dingen leuk en de onderwijskundige professie is super breed. Waar liggen mijn kracht en passie? Wat is mijn droombaan en hoe ga ik mijn werk vormgeven?"
Ons team Meer verhalen

Heb je een vraag over Grow&Go of de sollicitatieprocedure?

Neem contact met ons op en vraag naar Ilke Jeeninga

over solliciterenstel je vraag