Verfrissende training met blijvende impact?
Training

Vraag over trainen?

Suzanne van den Berg, consultant, helpt je graag verder
Ja ik wil contact

Trainingen geven en organiseren

Wat voor trainingsvraag of welke organisatorische uitdagingen je ook hebt: trainen kan leuker, slimmer en effectiever. Met welke leerdoelen, leervragen en medewerkers, teams, afdelingen en organisaties ook zitten: wij ontwerpen en ontwikkelen aantrekkelijke leerprogramma’s met een duurzame impact op mens en organisatie. Trainen en opleiden doen we al 25 jaar. Met succes. En met innovatieve en interactieve leeroplossingen, maatwerk en hoge kwaliteit. Daarbij hebben we altijd oog voor de mens achter de lerende professional.

 

Onze ervaren trainers zijn specialisten in onder meer klantcommunicatie, coaching, teambuilding, persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Hun drive? Mensen en organisaties laten groeien. Steeds vaker ondersteunen wij organisaties bij het organiseren van trainingen en trainingsprogramma’s. Laat het projectmanagement maar aan ons over. Hoe groot de uitdaging ook is, we regelen het tot in de puntjes. Van mensen enthousiast maken om mee te doen, het regelen van trainingsruimtes en trainers, communicatie en support tot de evaluatie na afloop.

Dit zijn de vragen van
onze klanten

 • Hoe kunnen we commerciële of communicatieve vaardigheden van ons team verbeteren?
 • Hoe maken we grote stappen in sales of HR?
 • Hoe kunnen teamleden meer uit zichzelf halen?
 • Hoe kunnen we effectiever leren onderhandelen?
 • Hoe kunnen we ons team verder ontwikkelen?
 • Hoe verbeteren we de adviesvaardigheden aan de telefoon?
 • Hoe kunnen we resultaatgericht coachen?
 • Hoe kunnen onze trainers het het maximale halen uit online trainingen?
 • Kunnen jullie behalve het geven van trainingen ook trainingsprogramma's organiseren en onze organisatie compleet ontlasten.

Intake als springplank naar succes

Nee, wij hebben geen draaiboeken voor trainingen op de plank liggen. Onze eerste stap is altijd een intake waar we het hemd van het lijf vragen. Die investering verdient zich dubbel en dwars terug. Het is een check op de leerdoelen: zijn ze SMART genoeg voor echte sprongen voorwaarts? En we halen casuïstiek en context op. Een goede training sluit immers naadloos aan op de werkpraktijk en op kennis, houding en gedrag van mensen. Als we weten wat er speelt, wat voor werk mensen doen, waar ze blij van worden, waar ze tegenaanlopen, dan krijgen we mensen mee. Die intake geeft ons rijke input voor differentiatie en praktijkgerichte oefeningen. Dit maatwerk en die transfer van het geleerde naar de werkpraktijk leidt tot verrassende resultaten.

 
Als we weten wat er speelt, wat voor werk mensen doen, waar ze blij van worden, waar ze tegenaanlopen, dan krijgen we mensen mee.
iStock 7

Prikkelend en lekker actief

‘Dat was een serieus feestje.’ Die feedback krijgen onze trainers wel eens te horen. Een groot compliment, want wij gaan voor inhoud en beleving, voor leerdoelen en inspiratie, voor effectieve en speelse leervormen. Of het nu offline of online is: wij geloven in de kracht van activerende werkvormen met veel dynamiek. Dat brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging. En ja, wij zoeken de grenzen op, want de groei zit buiten je comfortzone. Die potentie maken we graag zichtbaar en beschikbaar. Uiteraard staan wij ook samen met jouw materiedeskundigen voor de groep. We zijn daarbij procesbewaker en eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de training.

Media

Hester Mager

"Een training bij Tele'Train betekent een hele actieve dag. Het zijn onze trainers die daarin het verschil maken. Het is een dag om als deelnemer uit de comfortzone te stappen. Onze trainers helpen daarbij."

Onze trainers maken het verschil

Eerlijk, bevlogen en vakkundig. Dat zijn onze zeer ervaren trainers. Ze hebben het lef om zich kwetsbaar op te stellen. Die eigen openheid opent mensen. Onze trainers staan voor groepen en hebben altijd oog voor het individu in de groep. Is er extra aandacht nodig? Een individuele aanpak? Die sensitiviteit zorgt voor verbinding en resultaat. Onze trainers zijn zelf nooit uitgeleerd. Ze blijven continu investeren in hun eigen ontwikkeling. Ze durven in de spiegel te kijken en blijven ontdekken, leren en groeien. Alleen zo kunnen zij het verschil blijven maken voor mensen. Pittige groepsdynamiek? Onze trainers hebben veel vlieguren gemaakt en weten altijd koers te houden met iedereen aan boord.

 
‘Dat was een serieus feestje.’ Die feedback krijgen onze trainers wel eens te horen. Een groot compliment, want wij gaan voor inhoud en beleving, voor leerdoelen en inspiratie, voor effectieve en speelse leervormen.
NFP 220074 8

Projectmanagement van trainingen en trainingsprogramma’s

Voor diverse organisaties nemen wij het totale projectmanagement van trainingen en trainingsprogramma’s over. Efficiënt ontzorgen, noemen we dat. We schrikken niet van een complexe of grote uitdaging. Zo hebben we met een strakke projectorganisatie in korte tijd een training en opleiding voor 1700 HR-adviseurs ontwikkeld en uitgevoerd. Van uitnodigen, inschrijven, communicatie, support, huren van trainingsruimtes tot trainen door het hele land. Een pittige logistieke operatie, maar ook bijzonder fijn om deze klant te helpen.

Hoe doen we dat?

 • Gretig en verfrissend. We halen alles uit de kast om mensen in beweging te krijgen en een ingang te vinden voor groei. We verrassen en verwonderen, dat werkt aanstekelijk.
 • Vakkundig en praktijkgericht. De trainers kennen hun domein vanuit hun eigen praktijk. Ze begrijpen en doorzien de casuïstiek en de context van de werkpraktijk.
 • Eerlijk en open. We maken alles bespreekbaar in een veilige setting. Zo maken we samen stappen voorwaarts.
 • Speels en gedurfd. We draaien niet een lesje op routine, maar op blijven zoeken naar een creatieve, innovatieve en effectieve leervormen. We willen mensen inspireren en activeren en doen altijd dat stapje extra voor jou.

Leeruitdaging of onderwijskundig vraagstuk?
Graag helpen we je verder met:

 

 • Klantcontact
 • Communicatie
 • Telefonische communicatie
 • Schriftelijke communicatie
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Commerciële vaardigheden
 • HR en teamontwikkeling
 • Didaktiek en coaching

 

En ook projectorganisatie:

 

 • Projectmanagement van trainingen en trainingsprogramma

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact