Detachering

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Hulp nodig van een learning specialist?

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning van een learning specialist? Is er veel werk in een relatief korte tijd te verzetten? Met onze learning consultants, developers, designers, trainers en coaches ondersteunen we organisaties op detacheringsbasis. We hebben allemaal een passie voor leren én houden van continu verbeteren.

 

Tot het werk af is

Ons werk is in elke branche uit te voeren. Voor een vaste periode en een vast aantal uren per week of gewoon tot het werk af is. Alles zodat je als opdrachtgever na de detacheringsperiode ook echt een stap verder bent.

Tom Klijberg van Astellas
Gaandeweg merkten we dat het in de business as usual voor ons lastig was om zelf het opleidingsbeleid te formuleren. Het is een creatief proces, de drukte van de dag zorgt hierbij voor veel vertraging. Met die reden hebben we ervoor gekozen om Tele’Train de kar te laten trekken.

Collega-expert

Of je nu meer ‘handjes’ kunt gebruiken, een vliegende start wil maken, expertise in huis nodig hebt of gewoon toe bent aan een frisse wind en innovatie. Wij helpen je graag aan een tijdelijke learning specialist. Een learning specialist die je onder andere kan helpen met;

 

  • Het uitdenken van je opleidingsontwerp
  • Het inrichten van je leerlandschap
  • De verschuiving naar blended learning
  • Het on-the-job coachen van medewerkers
  • Het trainen van medewerkers en interne trainers
  • Het ontwerpen en ontwikkelen van e-learning
  • Het implementeren van een leer management systeem

En meer!

 

De juiste match op organisatiecultuur en gevraagde kennis en ervaring in de specifieke opleidingsvraag is het belangrijkst.

 

Beschouw ons als de betrokken collega-expert naast je: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

Lees hoe Astellas detachering heeft ervaren


Kun je wel wat ‘handjes’ of expertise gebruiken?

Neem contact met ons op.

Contact