E-learning & blended learning

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja ik wil contact

Altijd plezier en rendement met opleidingen?

Fijn als klanten bij ons komen met hun vragen over online opleiden. Bij Tele’Train hebben we veel ervaring met e-learning en blended learning, maar ook breder dan dat. Dat maakt dat we altijd kunnen meedenken vanuit de doelstellingen. E-learning en blended learning kunnen effectiever, efficiënter en vooral aantrekkelijker. Laat dat maar aan ons over. Wij pionieren al 18 jaar met e-learning en weten als geen ander dat we met spelvormen hart, hoofd en handen raken in onze digitale en onze fysieke leervormen.

Leertechnologie is er voor de mens. Want leren kan leuker, slimmer en beter. Als partner van het blended learning platform aNewSpring en oprichter van de Smart Learning Company zetten we technologie in voor slimme en aantrekkelijke online en blended trainingen met impact.

Met deze vragen helpen
wij onze klanten

 • Hoe kunnen we een verbeterslag maken in online leren?
 • Welk e-learning platform is het beste voor ons?
 • Hoe krijgen we een afgewogen mix in al onze leervormen?
 • Wij zijn van de inhoud, maar hoe maken wij daar een leuke en goede videotraining van?
 • Welke leervormen zijn het meest geschikt om onze medewerkers te trainen in cyber security?
 • Hoe kunnen we meer uit onze webinars halen?
 • Hoe krijgen we meer interactie bij onze online workshops?
 • Hoe kunnen we onze opleidingstijd efficiënter inzetten?
 • We willen een serious game, kunnen jullie ons helpen?
 • Hoe halen we het maximale uit blended learning?

E-learning bij Tele'Train

Wij zijn uiterst doelgericht, leerdoelgericht om precies te zijn. Vanuit onze onderwijskundige expertise ontwikkelen wij leerinterventies en leervormen die een duurzaam resultaat opleveren voor mens en organisatie. Dat vinden wij leuk en daar krijgen we energie van. Onze ervaren learning consultants en interaction designers weten hoe ze mensen in beweging krijgen en verrassen met goede en aantrekkelijke e-learning toepassingen. Wij komen met een aantrekkelijke en krachtige mix van leervormen en zorgen dat het voor medewerkers en de organisatie werkt.

 
"Al 18 jaar pionieren wij met e-learning en weten we met spelvormen hart, hoofd en handen te raken."
Media

Tele'Trainer Jorik

"Welke leervorm past bij jouw leerdoelen? De ene keer is dat een e-learning met verschillende opdrachten en interacties. En de andere keer is dat een training of een webinar. Zo houden we leren niet alleen hartstikke effectief maar ook geweldig leuk."
thisisengineering raeng TXxiFuQLBKQ unsplash2

Afgewogen, slim en aantrekkelijk

Een pittig traject? Een grote doelgroep? Complexe materie? Voor onze consultants, developers en projectorganisatie is geen leeruitdaging te groot. Daarnaast hebben wij ervaren en creatieve developers in huis voor specifieke wensen. Ook krijgt het sociale element alle aandacht: collega’s gaan samenwerken én ze nemen het tegen elkaar op. Spelenderwijs doen ze de benodigde kennis en vaardigheden op. Wij leveren een rijk leerlandschap op, dat naast onderwijskundig sterk, ook visueel heel uitnodigend is. Welke leervorm je ook kiest, wij activeren mensen om mee te doen.

Hoe doen we dat?

 • Altijd mensgericht. Bij blended learning kiezen we altijd voor adaptief leren en slimme artificial intelligence (algoritmes), zodat iedere deelnemer zijn eigen uitdagende leertraject kan volgen. We hebben oog voor groepsdynamiek en verbinding: via social learning bouwen we interactie, spel en evaluatie in om te leren van elkaar. Ook integreren wij klassieke vormen, zoals workshops en klassikale trainingen in die digitale leeromgeving. Het resultaat? Een rijk leerlandschap, waarin de reis naar het einddoel van de medewerkers centraal staat.
 • Een afgewogen slimme mix. Wij komen tot een afgewogen en gedurfde mix van leervormen met e-learningmodules, video’s, kennisclips, 360°-assessments, quizzen, surveys, webinars, oefenopdrachten, reflectie- opdrachten, coachingsformulieren, testjes, werkplekopdrachten, lesboeken en nog veel meer. Werkt je organisatie met een ander platform, zoals Moodle, SuccessFactors of ProAcademy? Geen punt. Kunnen we prima mee uit de voeten en daar hebben we verrassende resultaten mee geboekt.
 • Spelen, leren en presteren. Games zijn hot en het is goed te kijken hoe spel, leren en organisatiedoelen elkaar versterken. Spelelementen zoals punten, achievements en ‘badges’ zorgen voor plezier, interactie en uitdaging. Het spel is leuk en wij laten mensen meespelen met de juiste mindset. Een game gaat bij ons verder dan het ontwikkelen van een gaaf spel, het gaat om een bewust gekozen leervorm met leerdoelen. Wij geloven in turbo games, waarin spelen, leren en beter presteren hand in hand gaan. Wij maken zelf games met impact met onze eigen software ACE!. ACE! is prijswinnend in game-based learning op de werkvloer.
 • Praktijk- en resultaatgericht. Via gerichte werkopdrachten vertalen wij de e-learning naar de persoonlijke dagelijkse werksituatie. Specifiek en doelgericht oefenen in de praktijk maakt het leereffect persoonlijker, krachtiger en duurzamer. Resultaatgericht als we zijn, kunnen we bijvoorbeeld kpi’s aan videogames koppelen, zodat scores in klanttevredenheid of upsales en cross sale zichtbaar zijn.
 • Altijd passend en verrassend. We hebben niets op de plank liggen, want we geloven in maatwerk. Wat de vraag ook is over leervormen en leerinterventies, of wat de ervaring ook is met e-learning en blended learning: wij komen altijd met een passend, verrassend en uitnodigend aanbod. Weloverwogen en gedurfd. Aantrekkelijk vormgegeven en afgestemd op de strategische doelen van de organisatie en op de individuele leerdoelen. Zo maken we van elke leerervaring een feestje.
 
Pittig traject? Grote doelgroep? Complexe materie? Voor onze consultants, developers en projectorganisatie is geen leeruitdaging te groot.
NFP 220074 7

Leeroplossingen op maat

Bij ons staat maatwerk centraal, waarbij we leerdoelen naadloos vertalen naar passende leervormen. We dagen je medewerkers uit met boeiende inhoud en aantrekkelijke lay-outs, streven naar persoonlijke groei en organisatorisch succes. We hanteren hoge kwaliteitsnormen. We werken zorgvuldig en baseren ons altijd op de laatste wetenschappelijke inzichten en best practices, met onderwijsdeskundigen en trainers die voortdurend blijven leren. Daarnaast beheren we onze projecten efficiënt, met een pragmatische aanpak. Doordat we realistisch zijn, focussen
we ons op wat werkt in de praktijk en wat haalbaar is.

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Interesse in een e-learning of blended learning?
Graag helpen wij je verder met het ontwikkelen van:

 

 • E-learningmodules
 • Webinars (scripts, vormgeven, modereren)
 • Serious games
 • Videolearning
 • Educatieve animaties
 • Blended learning en klassikale trainingen (draaiboeken, spelvormen, workshops)

of advisering over de keuze voor een passend leerplatform.


En met alle andere onderwijskundige vragen die jouw organisatie slimmer, aantrekkelijker en effectiever maken. Kom maar op!


Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact

Bekijk ook onze andere diensten