Meer plezier en rendement met opleidingen?
E-learning

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja ik wil contact

Ontwikkeling e-learning en blended learning

Fijn als klanten bij ons komen met hun vragen over online opleiden. Ons antwoord: leren kan leuker, slimmer en beter. E-learning en blended learning kunnen effectiever, efficiënter en vooral aantrekkelijker. Laat dat maar aan ons over. Al 18 jaar pionieren wij met e-learning en als geen ander weten we met spelvormen hart, hoofd en handen te raken in onze digitale en fysieke leervormen.

 

Daarbij zijn we uiterst doelgericht, leerdoelgericht om precies te zijn. Vanuit onze onderwijskundige expertise ontwikkelen wij leerinterventies en leervormen die duurzaam resultaat opleveren voor mens en organisatie. Dat vinden wij leuk en daar krijgen we energie van. Onze ervaren learning consultants en interaction designers weten hoe ze mensen in beweging krijgen en verrassen met goede en aantrekkelijke e-learning toepassingen.

Dit zijn de vragen van
onze klanten

 • Hoe kunnen we een verbeterslag maken in online leren?
 • Welk e-learning platform is het beste voor ons?
 • Hoe krijgen we een afgewogen mix in al onze leervormen?
 • Wij zijn van de inhoud, maar hoe maken wij daar een leuke en goede videotraining van?
 • Welke leervormen zijn het meest geschikt om onze medewerkers te trainen in cyber security?
 • Hoe kunnen we meer uit onze webinars halen?
 • Hoe krijgen we meer interactie bij onze online workshops?
 • Hoe kunnen we onze opleidingstijd efficiënter inzetten?
 • We willen een serious game, kunnen jullie ons helpen?
 • Hoe halen we het maximale uit blended learning?
iStock 5

Afgewogen, slim en aantrekkelijk

Leertechnologie is er voor de mens. Als partner van het blended learning platform aNewSpring en oprichter van de Smart Learning Company zetten we technologie in voor slimme en aantrekkelijke online en blended trainingen met impact. Wij komen tot een afgewogen en gedurfde mix van leervormen met e-learningmodules, video’s, kennisclips, 360°-assessments, quizzen, surveys, webinars, oefenopdrachten, reflectie- opdrachten, coachingsformulieren, testjes, werkplekopdrachten, lesboeken en nog veel meer. Werkt je organisatie met een ander platform, zoals Moodle, SuccessFactors of ProAcademy? Geen punt. Kunnen we prima mee uit de voeten en daar hebben we verrassende resultaten mee geboekt.

Media

Tele'Trainer Jorik

"Welke leervorm past bij jouw leerdoelen? De ene keer is dat een e-learning met verschillende opdrachten en interacties. En de andere keer is dat een training of een webinar. Zo houden we leren niet alleen hartstikke effectief maar ook geweldig leuk."
 
Al 18 jaar pionieren wij met e-learning en weten we met spelvormen hart, hoofd en handen te raken.

Altijd mensgericht

Bij blended learning kiezen we altijd voor adaptief leren en slimme artificial intelligence (algoritmes), zodat iedere deelnemer zijn eigen uitdagende leertraject kan volgen. Ook hebben we oog voor groepsdynamiek en verbinding: via social learning bouwen we interactie, spel en evaluatie in om te leren van elkaar. Ook integreren wij klassieke vormen, zoals workshops en klassikale trainingen in die digitale leeromgeving. Het resultaat? Een rijk leerlandschap, waarin de reis van de medewerkers naar het einddoel centraal staat. Onderwijskundig sterk en visueel aantrekkelijk en uitnodigend.

 

Games: spelen, leren en presteren

Games zijn hot en het is goed te kijken hoe spel, leren en organisatiedoelen elkaar versterken. Spelelementen zorgen voor plezier, interactie en uitdaging. Een game gaat bij ons verder dan het ontwikkelen van een gaaf spel. Wij geloven in turbo games, waarin spelen, leren en beter presteren hand in hand gaan. Wij maken games met impact met ons dochterbedrijf AtHand, een prijswinnend bureau in game based learning op de werkvloer. Specifieke wensen? Wij hebben ervaren en creatieve developers in huis voor maatwerk.

 

Een goede game bevat altijd een juiste combinatie van interactieve spelelementen en beloningsmechanismen, zoals punten, achievements en ‘badges’. Ook krijgt het sociale element alle aandacht: collega’s gaan samenwerken én ze nemen het tegen elkaar op. Spelenderwijs doen ze de benodigde kennis en vaardigheden op.

 
Pittig traject? Grote doelgroep? Complexe materie? Voor onze consultants, developers en projectorganisatie is geen leeruitdaging te groot:
NFP 220074 7

Praktijk- en resultaatgericht

Via gerichte werkopdrachten vertalen wij de e-learning naar de persoonlijke dagelijkse werksituatie. Specifiek en doelgericht oefenen in de praktijk maakt het leereffect persoonlijker, krachtiger en duurzamer. Resultaatgericht als we zijn, kunnen we bijvoorbeeld kpi’s aan videogames koppelen, zodat scores in klanttevredenheid of upsales en cross sale zichtbaar zijn. Welke leervorm je ook kiest, wij activeren mensen om mee te doen. Het spel is leuk en wij laten mensen meespelen met de juiste mindset. Een game is niet vrijblijvend, maar een bewust gekozen leervorm met leerdoelen.

Altijd passend en verrassend

We hebben niets op de plank liggen, want we geloven in maatwerk. Wat de vraag ook is over leervormen en leerinterventies, wat de ervaring ook is met e-learning en blended learning: wij komen altijd met een passend, verrassend en uitnodigend aanbod. Weloverwogen en gedurfd. Aantrekkelijk vormgegeven en afgestemd op de strategische doelen van de organisatie en op de individuele leerdoelen. Zo maken we van elke leerervaring een feestje.

 

Geen uitdaging te groot

Al jaren zijn wij voor veel bedrijven en organisaties een onderwijskundig partner in leren. Pittig traject? Grote doelgroep? Complexe materie? Voor onze consultants, developers en projectorganisatie van denkers en doeners is geen leeruitdaging te groot: wij komen met een aantrekkelijke en krachtige mix van leervormen en zorgen dat het voor medewerkers en organisatie werkt.

Hoe doen we dat?

 • Verrassend creatief. De vertaling van leerdoel naar leervorm is bij ons maatwerk. Daar gaat ons hart ook sneller van kloppen. We willen medewerkers uitnodigen, verrassen, inspireren en uitdagen. Met goede inhoud en een aantrekkelijk look and feel.
 • Met pit en passie. We leggen de lat hoog voor onszelf en ook bij onze oplossingen voor training, e-learning en blended learning dagen we deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Onze passie is mensen in beweging te brengen naar persoonlijke groei en succes voor de organisatie.
 • Met hoge kwaliteit. We werken zorgvuldig en altijd op basis van laatste wetenschappelijke inzichten en best practices. Met onderwijskundigen en trainers die zich voortdurend bijscholen. Hoge kwaliteit is onze standaard.
 • Pragmatisch en realistisch. In korte tijd komen we op stoom met een strakke projectleiding. We schrikken niet van deadlines; dan komt er juist veel energie vrij. We zijn pragmatisch en realistisch: wat kan wel en wat niet en vooral wat werkt en niet in de praktijk.

E-learning of blended learning?
Graag helpen wij je verder met het ontwikkelen van:

 

 • E-learningmodules
 • Webinars (scripts, vormgeven, modereren)
 • Serious games
 • Videolearning
 • Educatieve animaties
 • Blended learning en klassikale trainingen (draaiboeken, spelvormen, workshops)

of advisering over de keuze voor een passend leerplatform

 


Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact