Blended learning

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Blended learning voor een effectiever opleiding

Blended learning zetten we in om zowel bestaande offline opleidingen als nieuwe opleidingsprogramma’s effectiever, efficiënter en aantrekkelijker te maken. We zetten een mix van online en offline leervormen in, vaak een combinatie van e-learning en training. Natuurlijk bestaat blended learning uit meer dan dat alleen. Ook webinars, werkplekopdrachten, game elementen, video en coaching zetten we vaak in om de ideale blend te creëren.

Werkspot
De training was erg nuttig en de combinatie van e-learning en praktijktraining zorgt voor goede resultaten. Ook de toegankelijkheid van de trainers en de mogelijkheid om veel vragen te stellen werd zeer gewaardeerd.

De keuze in verschillende vormen is afhankelijk van de doelgroep en wensen en beschikbare middelen in de organisatie. Aan de hand van ons leerlandschap maken we een ideale mix die past bij de organisatie, de mensen en natuurlijk de doelen. Niet de vorm maar het leerdoel is leidend in onze aanpak.

Leerlandschap 01 111913169795

Om een doeltreffend en duurzaam leerlandschap in te richten bepalen we allereerst de eindbestemming  het hogere doel. Vervolgens willen we weten welke reizigers – de doelgroep – in het leerlandschap op reis gaan. Pas wanneer we de doelgroep kennen en weten over welke middelen, kennis, ervaring en vaardigheden ze beschikken, kunnen de bestemmingen – leerdoelen – worden vastgesteld. Op basis van het leerdoel adviseren we met welke leervormen het hoogste leerrendement wordt behaald.

Primera
Wat ik heel belangrijk vind is dat de manier van opleiden aansluit bij mijn team en bijdraagt aan het behalen van de opleidingsdoelstellingen. In dit traject bleek dat voor ons de juiste blended vorm zat in e-learning en meerdaagse groepstraining. Deze vorm sloot heel goed aan. Het zorgde ervoor dat iedereen met dezelfde theorie binnen kwam en goed voorbereid aan de slag kon.

Hulp nodig bij inrichting en ontwikkeling van een blended leerlandschap?

Neem contact met ons op.

Contact