Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja ik wil contact

De kracht van e-learning

Met meer dan 15 jaar ervaring in e-learning heeft Tele'Train bewezen een expert te zijn op dit gebied. Als geen ander weten we met spelvormen hart, hoofd en handen te raken in onze digitale en fysieke leervormen. E-learning is dé manier om snel en slim te leren. Dit laten we maar al te graag aan je zien.

Media

Wat is e-learning eigenlijk?

E-learning staat voor 'elektronisch leren' en verwijst naar het gebruik van digitale media en technologie om het leerproces te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld via een online leeromgeving of een specifieke e-learningmodule. E-learning kan variëren van eenvoudige tekst gebaseerde leermiddelen tot complexe interactieve modules met video's, afbeeldingen en animaties.

Elisa de Leeuw
"E-learning is allang geen diashow meer. Ik vind het mooi om te zien hoe klanten en ontwikkelaars het spel van leren aangaan met creatieve concepten en nieuwe technologieën. Aandacht pakken en vasthouden; dat zorgt voor een optimaal leerrendement. "

Onboarding

E-learning is waardevol voor onboarding. Nieuwe medewerkers hebben hierdoor de vrijheid om de training op hun eigen tempo en locatie te volgen. Dit bevordert hun vertrouwdheid met bedrijfsprocessen en cultuur, waardoor ze sneller kunnen integreren. Daarnaast zorgt e-learning voor consistente en gestandaardiseerde overdracht van essentiële informatie aan alle nieuwe medewerkers, wat het onboardingproces efficiënter maakt.

Kennisoverdracht

E-learning is handig voor kennisoverdracht omdat het flexibiliteit biedt. Werknemers kunnen op hun eigen tempo leren, op elk gewenst moment en vanaf elke locatie. Het maakt gebruik van verschillende multimediale middelen, zoals video's, interactieve modules en quizzes, om de betrokkenheid en het begrip te vergroten. Bovendien maakt e-learning het mogelijk om de voortgang en resultaten van werknemers nauwkeurig te volgen en bij te sturen, waardoor een gepersonaliseerde kennisoverdracht mogelijk is.

Bewustwording

E-learning is handig voor bewustwording bij medewerkers. Het stelt hen in staat om belangrijke informatie en richtlijnen op een interactieve en boeiende manier te leren. Het biedt flexibiliteit zodat medewerkers de training kunnen volgen op hun eigen tempo en wanneer het hen het beste uitkomt. Bovendien kunnen e-learningmodules regelmatig worden bijgewerkt om ervoor te zorgen dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van de nieuwste beleids- en veiligheidsprocedures.

Security awareness

E-learning is handig voor security awareness bij medewerkers omdat het hen in staat stelt om op een interactieve en realistische manier te leren over de verschillende aspecten van beveiliging, zoals phishing, wachtwoordbeheer en gegevensbescherming. Het biedt herhaalbare trainingssessies, zodat medewerkers regelmatig kunnen worden bijgeschoold en zich bewust blijven van de nieuwste bedreigingen en beste beveiligingspraktijken. Daarnaast kunnen e-learningmodules de voortgang en prestaties van medewerkers bijhouden, waardoor de effectiviteit van de training kan worden geëvalueerd en eventuele zwakke punten kunnen worden aangepakt.

Applicatietraining

E-learning is handig voor applicatietraining bij medewerkers omdat het hen de mogelijkheid biedt om op een interactieve en hands-on manier vertrouwd te raken met specifieke software en applicaties. Het stelt medewerkers in staat om op hun eigen tempo te leren en oefenen, waardoor ze hun vaardigheden effectiever kunnen ontwikkelen. Bovendien kunnen e-learningmodules regelmatig worden bijgewerkt om nieuwe functies en updates van de applicaties op te nemen, zodat medewerkers altijd up-to-date zijn met de nieuwste mogelijkheden.

Specialist in e-Learning

Tele'Train is een ervaren en gespecialiseerde partner op het gebied van e-learning. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van krachtige e-learningtrajecten, heeft Tele'Train bewezen een betrouwbare partner te zijn. Wij ontwikkelen interactieve modules en micro learnings over producten, processen, wet- en regelgeving, systemen en vaardigheden. Daarnaast maken wij gebruik van andere online leervormen, zoals de Smarttrainer app, webinars en gamification.

 

E-learning op maat

Wij maken gebruik van onze eigen succesvolle ontwikkelingsformule om e-learning op maat te ontwikkelen. Onze ontwikkelaanpak bestaat uit vijf stappen: analyse, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en evaluatie. Hierbij zorgen wij voor een optimaal leerresultaat door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, interactieve elementen en een sterke vormgeving. Wij creëren leertrajecten die niet alleen flexibel inzetbaar zijn, maar ook deelnemers verleiden tot leren.


Wat zijn de voordelen?

E-learning is de toekomst van leren. De populariteit groeit nog steeds. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers op afstand op te leiden via online leervormen, zoals e-learning. Wij geloven in de voordelen van e-learning.

 

Flexibiliteit en toegankelijkheid 

De flexibiliteit en toegankelijkheid staan bij ons voorop. E-learning maakt het mogelijk om op elk moment en op elke locatie te leren, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Zo hoeven jouw collega's niet allemaal op kantoor te zitten om toch hetzelfde te leren. Onze e-learning is toegankelijk voor iedereen, waar en wanneer dan ook.

 

Kosteneffectief 

E-learning is niet alleen flexibel en toegankelijk, maar het kan ook kosteneffectief zijn. Het bespaart op reis- en accommodatiekosten voor trainingen en kan sneller worden uitgerold dan traditionele trainingen. Bij Tele'Train zorgen we ervoor dat onze e-learning modules zo efficiënt mogelijk zijn ontworpen. Zo kunnen deelnemers snel en effectief leren.

 

Interactieve elementen en aantrekkelijke vormgeving

Daarnaast zijn wij bij Tele'Train gek op interactieve elementen en een aantrekkelijke vormgeving. Dit zie je terug in de e-learning modules. De interactieve elementen en de vormgeving zorgen ervoor dat deelnemers geïnteresseerd blijven en gemotiveerd worden om te leren. Bovendien is ons ontwerp gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over effectief leren en geheugenversterking.

De kracht van Blended learning

Bij Tele'Train geloven we in blended learning, waarbij e-learning wordt gecombineerd met offline leervormen. Hierdoor ontstaat er een optimale mix van leervormen die elkaar versterken. Dit maakt het mogelijk om deelnemers op verschillende manieren te betrekken en verschillende leerstijlen aan te spreken.

Sverre Heesbeen
"Een e-learning is geen eilandje met theorie, maar staat altijd in verbinding met de werkpraktijk. De toenemende aandacht voor het grote geheel is een positieve ontwikkeling."

E-Learning: flexibel en effectief leren op afstand

In de afgelopen jaren is e-learning steeds populairder geworden. Dit komt mede doordat het een zeer flexibele en effectieve manier is om te leren op afstand.

 

Met e-learning kunnen deelnemers vanaf elke locatie met een internetverbinding leren. Hierdoor wordt het mogelijk om op elk moment van de dag te leren en om leertrajecten af te stemmen op individuele behoeften.

 

Wat is E-Learning?

E-learning staat voor 'elektronisch leren' en verwijst naar het gebruik van digitale media en technologie om het leerproces te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld via een online leeromgeving of een specifieke e-learningmodule.

 

E-learning kan variëren van eenvoudige tekst gebaseerde leermiddelen tot complexe interactieve modules met video's, afbeeldingen en animaties.

 

Tele'Train: specialist in e-learning

Tele'Train is een ervaren en gespecialiseerde partner op het gebied van e-learning. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van krachtige e-learningtrajecten, heeft Tele'Train bewezen een betrouwbare partner te zijn.

 

Wij ontwikkelen interactieve modules en micro learnings over producten, processen, wet- en regelgeving, systemen en vaardigheden. Daarnaast maken wij gebruik van andere online leervormen, zoals de Smarttrainer app, webinars en gamification.

 

Onze succesvolle ontwikkelingsformule voor e-learning op maat

Wij maken gebruik van onze eigen succesvolle ontwikkelingsformule om e-learning op maat te ontwikkelen. Onze ontwikkelaanpak bestaat uit vijf stappen: analyse, ontwerp, ontwikkeling, implementatie en evaluatie.

 

Hierbij zorgen wij voor een optimaal leerresultaat door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, interactieve elementen en een sterke vormgeving. Wij creëren leertrajecten die niet alleen flexibel inzetbaar zijn, maar ook deelnemers verleiden tot leren.

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Neem contact op


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×

Momentje...

Bedankt voor je bericht. 

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

E-learning bij Tele'Train: de vele voordelen

E-learning is de toekomst van leren en de populariteit ervan groeit nog steeds. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun medewerkers op afstand op te leiden via online leervormen, zoals e-learning.

 

Tele'Train is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van effectieve en krachtige e-learning. Wat zijn de voordelen van e-learning bij Tele'Train?

 

Flexibiliteit en toegankelijkheid

E-learning maakt het mogelijk om op elk moment en op elke locatie te leren, zolang er maar een internetverbinding beschikbaar is. Dit maakt het ideaal voor medewerkers die niet altijd op kantoor aanwezig zijn of die in verschillende tijdzones werken.

 

Bij Tele'Train maken we gebruik van moderne technologieën om onze e-learning toegankelijk te maken voor iedereen, waar en wanneer dan ook.

 

Interactieve elementen en aantrekkelijke vormgeving

Onze e-learning modules zijn ontworpen met veel interactieve elementen en een aantrekkelijke vormgeving. Dit zorgt ervoor dat deelnemers geïnteresseerd blijven en gemotiveerd worden om te leren. Bovendien is ons ontwerp gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over effectief leren en geheugenversterking.

 

Blended learning

Bij Tele'Train geloven we in blended learning, waarbij e-learning wordt gecombineerd met offline leervormen. Hierdoor ontstaat er een optimale mix van leervormen die elkaar versterken. Dit maakt het mogelijk om deelnemers op verschillende manieren te betrekken en verschillende leerstijlen aan te spreken.

 

Ervaring en expertise

Tele'Train heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van e-learning modules. Onze modules variëren van interactieve modules en micro-learnings tot webinars en gamification. Bovendien maken we gebruik van onze eigen succesvolle ontwikkelaanpak, waardoor we de beste resultaten behalen.

 

Efficiëntie en kostenbesparing

E-learning is niet alleen flexibel en toegankelijk, maar het kan ook kosteneffectief zijn. Het bespaart op reis- en accommodatiekosten voor trainingen en kan sneller worden uitgerold dan traditionele trainingen. Bij Tele'Train zorgen we ervoor dat onze e-learning modules zo efficiënt mogelijk zijn ontworpen en dat deelnemers snel en effectief kunnen leren.

 

Neem nu contact op met Tele’Train voor e-learning op maat

E-learning bij Tele'Train biedt vele voordelen voor organisaties en haar medewerkers. Het biedt flexibiliteit, interactiviteit, toegankelijkheid, en efficiëntie. Daarnaast bieden we als bedrijf jarenlange ervaring en expertise op het gebied van e-learning. Met onze modules kunnen medewerkers op afstand op een effectieve en aantrekkelijke manier leren.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten en wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met het opzetten van een op maat gemaakt e-learning programma voor uw bedrijf.