Gamification

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Gebruik de kracht van spel om tot een hoger niveau te komen

Wat hebben gamification, serious games en gamebased learning met elkaar gemeen? Alle drie maken gebruik van de kracht van spel om een ander doel dan ‘plezier’ te bereiken. Spel brengt mensen in beweging en is een krachtig middel om medewerkers op te leiden. Middels gamification voegt Tele’Train spel aan leerprogramma’s toe. In veel van wat we doen en maken zoals trainingen, workshops en e-learnings zijn vormen van spel terug te vinden.

 

Gamification wordt ook ingezet als groter onderdeel van een leerprogramma en neemt zo een geheel andere vorm aan. Bij Tele’Train maken we gebruik van, en hebben we intern veel kennis over ACE!. Dit modulaire gamification platform heeft verschillende gamethema’s. Het platform biedt ons de mogelijkheid maatwerk gamification oplossingen bij organisaties aan te bieden, zonder de investering in tijd en geld die vaak vereist is bij de ontwikkeling van een nieuwe gamification oplossing.

Screenshots 111894096820

Zo helpen wij organisaties bij het succesvol implementeren van spelvormen en gamification. Leren, presteren en werken wordt zo niet alleen slimmer, effectiever en meetbaarder, maar ook nog eens veel leuker!

 

Bekijk hieronder trailer van het gamethema Champs.

Media

Meer weten over gamification?

Neem contact met ons op.

Contactformulier


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Sluiten ×

Momentje...

Op werkdagen nemen we uiterlijk binnen 2 werkdagen contact op.