ACE! Business Gaming Platform

Onboarding voor Sales Security

Wil je spelelementen toevoegen in je werkproces? Wij hebben het al bedacht. En kunnen het op maat maken voor jouw organisatie.
Snel en betaalbaar.

Ready to go

Next level in game-based learning

Game-based learning is niets anders dan ‘leren via games’. Ideaal om gedrag mee te beïnvloeden. Het wordt vaak toegepast als compleet spel of als spelonderdeel in traditionele trainingen of opleidingen. Maar wat Tele’Train de next level noemt is de integratie van game-elementen in de werkomgeving zelf. Dat geeft de turbo op leren omdat leren direct in de praktijk kan worden toegepast. 

Media

ACE! Activate, Communicate en Engage!

Wij geloven zo in game-based learning dat we al vroeg in deze nieuwe ontwikkeling geïnvesteerd hebben en zo ons eigen spelplatform hebben kunnen doorontwikkelen tot wat het nu is. We noemen het ACE!. ACE! staat voor Activate, Communicate en Engage! 

Nieuwsgierig geworden?

Kom in contact over ACE!
Afspraak maken

Ready to go; geen onnodige kosten

 

Ons platform ACE! maakt het mogelijk om in één keer een nieuwe leeromgeving te creëren met een keuze aan elementen die al klaarstaan. Zo worden er geen onnodige kosten gemaakt in development. Als experts van gamification adviseren we je over de beste keuzes en mogelijkheden voor jouw doelstellingen. Ga je voor een Onboarding, Sales boost, Peak Performance of Service game? Wij denken met je mee en kunnen dankzij ons game-based learning platform ACE! snel iets heel goeds realiseren.

ace d6699ab18fb16673370a5f1f1e0d765b

Spelvormen en beloningsmechanismen

 

In ACE! zijn alle bouwstenen aanwezig om krachtige, klantspecifieke games voor jouw organisatie te ontwikkelen. Door toevoeging van spelelementen in leren zijn medewerkers sneller in staat om beter te worden in hun werkzaamheden. Hierdoor zijn ze meer gemotiveerd en ervaren ze meer werkplezier. ACE! is gebouwd op een mix van spelvormen en beloningsmechanismen. 

 

Spelvormen: puzzels, quizzen en battles

Spelvormen omvatten activiteiten zoals puzzels, quizzen en battles die een interactieve en boeiende leeromgeving creëren. Deze elementen maken leren leuk en motiveren medewerkers om betrokken te blijven. Eén van de meest ingezette spelvorm is ‘de slimste medewerker’ wat doet denken aan het bekende ‘slimste mens’-tv format.

 

Beloningsmechanismen: punten, prestaties en badges

Naast spelvormen zijn er beloningsmechanismen zoals punten, prestaties en badges. Deze motiveren medewerkers intrinsiek en belonen hun inzet, waardoor ze gemotiveerd blijven om hun doelen te bereiken. Kortom, met ACE! kun je gemakkelijk en relatief snel een effectieve game inzetten om resultaten te verbeteren.

 
Om succesvol te zijn, moet een game vooral inspireren, interactie bevorderen, uitdagen en fun zijn.

Maak nu een afspraak om te praten over ACE!

De drie pijlers van ACE!, ons game-based learning platform

1. Real-time monitoring voor kwaliteitsdoeleinden

  • Met ons game-based learning platform kunnen klantcontactcentra real-time statistieken in een duidelijk overzicht bekijken en de voortgang van hun team eenvoudig volgen. Je ziet individuele prestaties en het grotere geheel, perfect voor Quality Monitoring.

 

  • Medewerkers kunnen in een veilige omgeving worden getest op hun vaardigheden, zoals empathie, snelheid en doelgerichtheid, met behulp van vragen gebaseerd op veel voorkomende klantvragen.

 

  • Wij als Tele’Trainers houden ook een oogje in het zeil en delen wekelijkse rapportages over belangrijke ontwikkelingen. Onze strategieën zorgen ervoor dat iedereen betrokken is met een 100% deelnemersregistratie als doel.

2. Standaard software, maatwerk invulling

  • Bij Tele’Train benaderen we Game-Based Learning praktisch. We gebruiken standaard software en geven deze een op maat gemaakte invulling om onze Games betaalbaar, snel inzetbaar en schaalbaar te maken.

 

  • De content van de Game is de sleutel tot het succes ervan. Wij voorzien overzichtelijke templates en duidelijke richtlijnen om gerichte vragen te stellen in de Game-omgeving.

 

  • Met begeleide content sessies zorgen we ervoor dat de content aansluit bij je bedrijfsdoelen en het gekozen Game-thema. Je kunt wijzigingen aanbrengen en nieuwe deelnemers toevoegen zonder een IT-specialist in te schakelen.

 

  • In de Games kan worden verwezen naar bestaande kennisbanken, e-learnings en andere interne bronnen om informatie adaptiever en effectiever te maken.

3. Toegankelijkheid op één

  • Onze games kunnen altijd en overal toegankelijk. Op desktop, tablet en smartphone. Je hebt alleen een internetverbinding en een URL nodig om aan de slag te gaan.

 

  • Onze cloud-based aanpak elimineert de noodzaak voor grotet investeringen in IT-systemen.

 

  • Onze leermodules zijn ontworpen met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke opzet en zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden.


Vragen over wat game-based learning voor jouw uitdaging kan betekenen?

Daar zijn we voor. Kom maar door!

Plan kennismaking