Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Korte blended leerinterventies

Gemeente Almere is een jonge gemeente die het belangrijk vindt dat iedereen de kans krijgt zich als individu te ontplooien en ontwikkelen. En dat gebeurt zoveel mogelijk in het werkveld. Ze werkten al met een generiek aanbod aan e-learnings, maar hadden de wens om korte blended leerinterventies aan te bieden op maat. Ervaring met het ontwikkelen van e-learning hadden ze nog niet.

 

De oplossing

Tele’Train leidde het Team van Almere Academie op tot zelfstandige e-learning ontwikkelaars. Het eerste project waar Gemeente Almere mee aan de slag ging, de pilot, was de ontwikkeling van de e-learning ‘Grip op Verzuim’. Tijdens de ontwikkeling heeft Gemeente Almere samen met Tele’Train nagedacht over het vraagstuk, de doelgroep en de leerdoelen.

 

Het resultaat

Het vertrouwen dat het team na dit traject geheel zelfstandig een didactisch sterke e-learning kan ontwikkelen hebben ze zeker bij Gemeente Almere. Naast de module ‘Grip op Verzuim’ zijn er bij het Klantcontactcenter en Burgerzaken ook al zelfstandig een aantal modules gebouwd, deze worden op het moment al gevolgd.

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact