Train de Ontwikkelaar

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Zelf aan de slag met het ontwikkelen en bouwen van e-learning?

Steeds meer organisaties en trainers gaan zelf aan de slag met het ontwikkelen van e-learning, micro learning of blended learning. Om hierbij te helpen hebben wij verschillende praktische trainingen ontwikkeld, zoals de training 'E-learning ontwikkelen’, ‘Articulate Storyline’ en ‘Articulate Rise 360’.

E-learning ontwikkelen

In deze 2-daagse training maken wij je wegwijs in alle didactische vaardigheden die nodig zijn bij het ontwikkelen van e-learning. Na de training ben je in staat om zelfstandig didactisch verantwoord leermateriaal te ontwikkelen. De training is interessant als je nog niet met e-learning te maken hebt gehad of als je graag kennis en vaardigheden wil aanscherpen.

Articulate storyline

Wil je zelf aan de slag met het bouwen van een e-learning? In deze 2-daagse training brengen wij je de belangrijkste functionaliteiten van de ontwikkeltool Articulate Storyline bij. Je leert hoe je goede keuzes maakt op het gebied van visuele presentatie en interactieve elementen. De training is interessant als je zelfstandig e-learning wilt gaan ontwikkelen in het  programma Articulate Storyline. Daarbij raden wij je aan om voorafgaande aan deze training de didactische training ‘E-learning ontwikkelen’ te volgen. Daarnaast is het van belang dat je beschikt over een laptop met Articulate 360 licentie. Heb je nog geen licentie? Geen probleem, deze is ook bij ons verkrijgbaar.

Articulate rise

Wil je offline les- of trainingsmateriaal snel online hebben? Leer het in deze ééndaagse training Articulate Rise 360. In één dag ontwerp, bouw en zet je je eigen micro learning online. Je krijgt alle technische en didactische tips & tricks om direct aan de slag te gaan. Articulate Rise werkt intuïtief, kent een strakke vormgeving en werkt volledig responsive op alle apparaten. Voeg tekst en media toe aan één van de standaard lessoorten en Rise 360 doet de rest. De content wordt automatisch ingedeeld op basis van de schermgrootte.

Deze open trainingen organiseren wij meerdere keren per jaar op onze eigen trainingslocatie of op een andere mooie locatie in Amsterdam. Daarnaast bieden we elke training ook in-company of volledig online aan, op maat gemaakt en afgestemd op specifieke wensen en doelen.

Daniëlle
Tijdens de Articulate Storyline training krijg je veel informatie en leer je ontzettend veel. Door de rustige uitleg en duidelijke opdrachten krijg je zin om gelijk aan de slag te gaan.

Als deelnemer aan één van onze trainingen word je automatisch lid van de online ‘Train de Ontwikkelaar community’. In deze community leg je contact met andere L&D vakgenoten, word je geïnspireerd op het gebied van effectief e-learning ontwikkelen, kun je deelnemen aan discussies en vragen stellen over waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Carmen Bruzzose
Een effectieve training met veel praktisch oefenmateriaal en handleidingen die je in de dagelijkse praktijk goed helpen als je even niet meer weet hoe een handeling moest.

Kijk op www.traindeontwikkelaar.nl voor meer informatie.

Zelf aan de slag met het ontwikkelen van e-learning?

Neem contact met ons op. We vertellen je alles over onze trainingen!

Contact