Verhalen van Tele'Trainers

Media

Tele’Trainer Elisa

"Met andere starters en junioren heb ik een jaar het Grow&Go programma gevolgd. Dit was een geweldige kans om het onderwijskundige beroep en mezelf beter te leren kennen. Ik vind zo veel dingen leuk en de onderwijskundige professie is super breed. Waar liggen mijn kracht en passie? Wat is mijn droombaan en hoe ga ik mijn werk vormgeven?"
Media
Lees interview

Tele’Trainer Mirthe

"Ons uitgangspunt is: werken vanuit eigen kracht en talent. Dan zijn we succesvol en gelukkig in ons werk. Waar word jij blij van? Deze vraag stellen we regelmatig aan elkaar. Het mooie is dat we elkaar in het team perfect aanvullen. We hebben een mooie mix van talenten in huis en letten hier ook op bij de werving van nieuwe collega’s."
Media

Tele'Trainer Arjen

"Onze kracht? Vanaf de start van e-learning zaten onderwijskundigen, developers en grafisch vormgevers in een vroeg stadium om de tafel. We doen het met elkaar en zijn een hecht team. We kunnen slim en snel iets bedenken en bouwen. Van het hele traject van brainstorm, conceptontwikkeling, schetsen tot en met realisatie van leermiddelen word ik blij."
Media
Lees interview

Tele'Trainer Floor

“Op één dag werk ik vaak voor verschillende klanten en houd ik me bezig met diverse werkzaamheden; schrijven van storyboards, bouwen van e-learnings, inrichten van leeromgevingen, projectcoördinatie… Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij!”

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

ons teamcontact