Verhalen van Tele'Trainers

Media

Tele'Trainer Kiki

"Wat mij een echte Tele'Trainer maakt? Ik wil heel veel plezier hebben in mijn dag maar ook kwaliteit leveren. We hebben lol met elkaar maar weten elkaar ook uit te dagen."
Media

Tele'Trainer Jorik

"Welke leervorm past bij jouw leerdoelen? De ene keer is dat een e-learning met verschillende opdrachten en interacties. En de andere keer is dat een training of een webinar. Zo houden we leren niet alleen hartstikke effectief maar ook geweldig leuk."
Media
Lees interview

Tele’Trainer Elisa

"Met andere starters en junioren heb ik een jaar het Grow&Go programma gevolgd. Dit was een geweldige kans om het onderwijskundige beroep en mezelf beter te leren kennen. Ik vind zo veel dingen leuk en de onderwijskundige professie is super breed. Waar liggen mijn kracht en passie? Wat is mijn droombaan en hoe ga ik mijn werk vormgeven?"
Media

Tele'Trainer Hester

"Wat wij doen is verwonderen. Mensen verrassen. En ervoor zorgen dat mensen in die verwondering grote stappen maken in hun ontwikkeling. En als mensen grote stappen zetten, zet de organisatie grote stappen. En als dat soort gave ontwikkelingen plaatsvinden, krijg ik daar energie van."
Media
Lees interview

Tele’Trainer Mirthe

"Ons uitgangspunt is: werken vanuit eigen kracht en talent. Dan zijn we succesvol en gelukkig in ons werk. Waar word jij blij van? Deze vraag stellen we regelmatig aan elkaar. Het mooie is dat we elkaar in het team perfect aanvullen. We hebben een mooie mix van talenten in huis en letten hier ook op bij de werving van nieuwe collega’s."
Media
Lees interview

Tele'Trainer Arjen

"Onze kracht? Vanaf de start van e-learning zaten onderwijskundigen, developers en grafisch vormgevers in een vroeg stadium om de tafel. We doen het met elkaar en zijn een hecht team. We kunnen slim en snel iets bedenken en bouwen. Van het hele traject van brainstorm, conceptontwikkeling, schetsen tot en met realisatie van leermiddelen word ik blij."
Media
Lees interview

Tele'Trainer Floor

“Op één dag werk ik vaak voor verschillende klanten en houd ik me bezig met diverse werkzaamheden; schrijven van storyboards, bouwen van e-learnings, inrichten van leeromgevingen, projectcoördinatie… Geen dag is hetzelfde en dat past bij mij!”
Media

Tele'Trainer Anouk

"Onze kracht is creativiteit en innovativiteit. We vinden het heel belangrijk om samen te werken met onze klanten. Een echte co-productie. Het resultaat sluit daardoor altijd erg goed aan bij de klantvraag. "

Heb je een vraag over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

ons teamcontact