Dit kun je verwachten

Van sollicitatie tot eerste werkdag

Leuk dat je met ons mee wilt groeien. Voor ons is opleiding Onderwijskunde of Opleidingskunde een noodzakelijk vinkje. Daarna gaan we in gesprek, want wij zijn geïnteresseerd in jouw visie en ambitie en wie jij bent als mens. Durf je jezelf te laten zien, zoals je bent? Hoe open ben je over onzekerheden en twijfels? Is zelfreflectie een tweede nature? En welke dromen heb je en hoe wil je daar komen?

 

We letten ook op originaliteit en authenticiteit. Opgepast: we prikken snel door luchtballonnen en houden niet van mooie woorden, maar wel van daden en persoonlijkheid. Zit onze cultuur in jouw dna? Ben je naast vakkundig net zo gretig, avontuurlijk en eerlijk als wij zijn? En welke toffe hobby's heb je, want wat je in je vrije tijd doet, zegt ook iets over jezelf van ontspanning tot grenzen verleggen.

 

Eerste ronde

Als je ons nieuwsgierig maakt met jouw motivatiebrief, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Je krijgt van ons dan wel wat huiswerk: een casus. Die casus presenteer je in dit eerste gesprek, waar je manager en je directe collega aanwezig zijn. Dit is een goede manier om kennis te maken met jouw aanpak, visie, kennis, communicatieve vaardigheden en creativiteit. Verleid ons maar en verkoop jouw idee! Je krijgt van ons alle ruimte voor je eigen originele stempel op de casus. Het geeft ons een kijkje in wie je bent en hoe je in je werk staat.

 

Tweede ronde

In de tweede ronde gaan we weer met elkaar in gesprek. We leren elkaar nog beter kennen en kijken of er een match is en waar jouw ambities liggen.

 

Feest!

Daarna kan het snel gaan. In onze derde afspraak onderteken je het contract en nodigen we je uit voor je eerste werkdag als aanstormend Tele'Trainer. Snel daarna volgt ons traineeship Grow&Go en ga ja aan de slag in de praktijk. 

 

Onze performancecyclus

Uiteraard houden wij wel de vinger aan de pols met een jaarlijkse performancecyclus: 

 

  • Plangesprek: ontwikkeldoelen voor jezelf.
  • Ontwikkelgesprek: hoe gaat het, wat heb je nodig?  
  • Eindgesprek: waar sta je nu

 

En voor de duidelijkheid: alle gesprekken bij ons zijn dialogen. We zijn echt benieuwd naar jouw ervaringen, vragen, inzichten en hopen dat je net zo nieuwsgierig bent naar onze visie en ambitie.

Kom bij ons werken! Onze actuele vacatures

Meer weten over werken bij Tele’Train?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

Stel een vraagOver werken bij