amy lister Gck455DlpPI unsplash

Werken bij Tele’Train?

Bekijk onze meest actuele vacatures
Naar vacatures

Heb je een vraag over werken bij Tele'Train?

Mirthe Meeuwisz helpt je graag verder.
Stel je vraag

Groei verder bij Tele'Train en duik het diepe in

Als onderwijskundig opleider omarmen wij het leven lang leren. Je kunt je bij Tele'Train daarom continue verdiepen of verbreden. Je wordt uitgedaagd jezelf te vernieuwen en je grenzen te verleggen. Voor professionals met enige werkervaring hebben we daarom Dive&Dream. Dit tweejarige L&D-programma passen we telkens aan op de leervragen van onze Tele'Trainers. We bewegen met je mee en kijken wat er nodig is aan kennis, ervaring en skills. Wat is jouw ambitie als persoon en als professional (dream)? Wat heb je nodig om daar te komen (dive)? Dive&Dream staat dan ook voor groeien in je vak en rijker worden als mens. Het resultaat? Je wordt een impactvolle leider in je eigen leven en maakt je zakelijke en persoonlijke dromen waar.  

 
Dive&Dream staat voor groeien in je vak en rijker worden als mens. Het resultaat? Je wordt een impactvolle leider in je eigen leven en maakt je zakelijke en persoonlijke dromen waar.
iStock 23

Jouw groei binnen Tele'Train gaat verder met ons Dive&Dream programma. In twee jaar tijd geef je vorm aan je eigen ontwikkelpad binnen Tele'Train. Jij zet jouw stip aan de horizon en je zet de stappen om daar te komen. De leerroute voor het eerste jaar is op grote lijnen al uitgestippeld. Het is een springplank om meer regie en visie te ontwikkelen op jouw onderwijskundige aanpak. Daarna is het tijd voor jouw eigen sprong! In jaar 2 is het programma namelijk flexibel en adaptief. Met vanuit ons een steuntje in de rug, bepalen jij en de andere deelnemers het vervolg.  

 

Dives, Dreams en Praktijk.  

Dankzij de dives en praktijkopdrachten krijg je steeds meer regie over onderwijskundige projecten. Dit zijn 2 van de 3 stromen uit het programma:  

  • Dives: trainingen waarin je jouw expertise verdiept op het gebied van o.a. klanttypen, gesprekstechnieken, stakeholdermanagement, projectmanagement maar ook in creatief verrassen, design thinking en strategisch denken.  

  • Praktijk: een typische Tele’Train casus loopt als rode lijn door het programma heen. Je kunt snel groeistappen maken door de samenwerking met je collega’s en constructieve feedback van de trainer

In de derde stroom krijg je steeds meer beeld van wie jij als mens en professional bent 
  • Dream: Je reflecteert concreet op wat jou energie geeft en waar jouw kracht ligt. Je beschrijft jouw dromen steeds concreter. Tegelijkertijd experimenteer je heel concreet met verschillende expertises uit ons vakgebied. Denk aan: trainen, e-learnings ontwerpen en ontwikkelen, grafische vormgeving, UX-design, leiderschap en sales.  

Voor wie?

Dive&Dream is een ontwikkelprogramma voor (nieuwe) Tele'Trainers met 1 tot 4 jaar ervaring en kent geen vaste groepen en jaargangen zoals bij het Grow&Go programma. Iedere developer of designer met enige ervaring die instroomt bij Tele'Train of elke doorgegroeide Grow&Go'er kan mee doen. 

Media

Tele’Trainer Mirthe

"Ons uitgangspunt is: werken vanuit eigen kracht en talent. Dan zijn we succesvol en gelukkig in ons werk. Waar word jij blij van? Deze vraag stellen we regelmatig aan elkaar. Het mooie is dat we elkaar in het team perfect aanvullen. We hebben een mooie mix van talenten in huis en letten hier ook op bij de werving van nieuwe collega’s."
Ons team Meer verhalen

Heb je een vraag over Dive&Dream?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

over werken bijstel je vraag