Groei verder bij Tele'Train en duik het diepe in
amy lister Gck455DlpPI unsplash

Heb je een vraag over werken bij Tele'Train?

Mirthe Meeuwisz helpt je graag verder.
Stel je vraag

Als onderwijskundig opleider omarmen wij het leven lang leren. Je kunt je bij Tele'Train dus verdiepen of verbreden. Je wordt uitgedaagd jezelf te vernieuwen en je grenzen te verleggen. Dit doen we met Dive&Dream. Dit tweejarig L&D-programma staat in de steigers, de exacte invulling hangt namelijk af van de leervragen van onze Tele'Trainers. We bewegen met jullie mee en kijken wat er nodig is aan kennis, ervaring en skills. Wat is jouw ambitie (dream)? Wat heb je nodig om daar te komen (dive)? Dive&Dream staat dan ook voor groeien in je vak en rijker worden als mens. Het resultaat? Je wordt een impactvolle leider in je eigen leven en maakt je zakelijke en persoonlijke dromen waar. 

Dive&Dream staat voor groeien in je vak en rijker worden als mens. Het resultaat? Je wordt een impactvolle leider in je eigen leven en maakt je zakelijke en persoonlijke dromen waar.
iStock 23

Jouw groei binnen Tele'Train gaat verder met ons Dive&Dream programma. In twee jaar tijd geef je vorm aan je eigen ontwikkelpad binnen Tele'Train. Jij zet jouw stip aan de horizon en je zet de stappen om daar te komen. Je maakt verdieping in je kennis en vaardigheden op het gebied van trainingen, e-learnings, projectmanagement, grafische vormgeving of sales. 

 

Vier thema's om in te duiken

Elk half jaar verdiep je je in een thema. Welke? Die zijn nog niet in beton gegoten, want wij geloven in maatwerk. Heb jij een uitdaging of leervraag? Wij zorgen voor de leervormen én bijpassende uitdagingen in je werk. Uiteraard kun je weer rekenen op intervisie, buddy coaching en begeleiding van je manager. 

 

Wij hebben binnen Dive&Dream al vier thema's staan die je vooruithelpen:

 

  • Creatief denken: visual & designg thinking, storytelling, out of the box denken, creatief schrijven.
  • Klanttypen: gespreksvaardigheden, omgaan met weerstand, strategisch denken.
  • Projectleiderschap: projectmethodieken, stakeholdermanagement, leiderschap.
  • What's next?: drijfveren, persoonlijke effectiviteit, zelfregie.

Voor wie?

Dive&Dream is een ontwikkelprogramma voor (nieuwe) Tele'Trainers met 1 tot 4 jaar ervaring en kent geen vaste groepen en jaargangen zoals bij het Grow&Go programma. Iedere developer of designer met enige ervaring die instroomt bij Tele'Train of elke doorgegroeide Grow&Go'er kan mee doen. 

Media

Tele’Trainer Mirthe

"Ons uitgangspunt is: werken vanuit eigen kracht en talent. Dan zijn we succesvol en gelukkig in ons werk. Waar word jij blij van? Deze vraag stellen we regelmatig aan elkaar. Het mooie is dat we elkaar in het team perfect aanvullen. We hebben een mooie mix van talenten in huis en letten hier ook op bij de werving van nieuwe collega’s."
Ons team Meer verhalen

Heb je een vraag over Dive&Dream?

Neem contact met ons op en vraag naar Mirthe Meeuwisz.

over werken bijstel je vraag