Micro learning

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Een krachtig onderdeel van het geheel

Met micro learning reiken we korte en krachtige leeractiviteiten aan, gericht op één specifiek leerdoel. We spreken ook wel van bitesized learning of learning snacks: leren als tussendoortje tijdens je werk. Bijvoorbeeld in de vorm van een micro module, een animatie, een vlog of infographic.

 

Door content in kleine stukjes aan te reiken, stellen we heel eenvoudig voor elke medewerker een leerpakket op maat samen. Micro learning maakt een leerlandschap adaptief en persoonlijk.

Een mooi uitgangspunt is dat een medewerker de micro learning ‘even’ tussendoor kan volgen. Het is daarom een aantrekkelijke leervorm voor zowel medewerkers als organisaties.

In de blog ‘Micro learning: een krachtig onderdeel van het geheel’ vertellen we nog uitgebreider wat we bedoelen met de term micro learning.

 

Naast dat we op maat gemaakte micro modules ontwikkelen, hebben we ook een aantal mooie kant-en-klare modules op de plank liggen. Over onderwerpen als actief luisteren, gespreksstructuur, feedback geven en omgaan met emoties. Deze micro modules over communicatie zijn los of in zijn geheel af te nemen.

 

Kant-en-klare communicatie micro modules

Media

Hulp nodig bij de ontwikkeling van een micro-learning?

Of interesse in onze kant-en-klare micro modules? Neem contact met ons op.

Contact