20-12-2022 / Tele'Train 25 jaar

Goed doen door geven

Iedere dag delen wij onze kennis, energie en ervaring met anderen. En dit doen we ook voor lokale initiatieven waar ons Tele'Train hart sneller van gaat kloppen. Anderen helpen die het nodig hebben. Met een e-learning, praktische hulp of een gift.

 

Waar wij helpen 

Tele'Train wil goed doen door geven. We steunen lokale projecten die collega's zelf aandragen. Bijvoorbeeld doordat ze zelf als vrijwilliger actief zijn of het initiatief een warm hart toedragen. 

 

Speelgoedbank Amsterdam zamelt cadeau's in voor kinderen die uit arme gezinnen komen. Denk aan een presentje voor Sinterklaas of verjaardagen waarvoor de ouders geen geld hebben om een cadeau aan te schaffen.  zo krijgen ze ook iets leuks en kunnen ze zelf ook iets geven tijdens een verjaardag.

Bij Dierenopvang Amsterdam komen dieren altijd op de eerste plaats. Dieren die nergens anders terecht kunnen, krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Van eten en drinken tot een schoon hok, van medicijnen en medische ingrepen tot een broodnodige knuffel of aai over hun bolletje. Met veel kennis, ervaring en passie zorgt Dierenopvang Amsterdam dat dieren een tweede kans krijgen.