10-01-2022 / Artikel

Kennismaken met: Frederieke

Maak kennis met Frederieke. Onze nieuwe Learning Consultant met oog voor resultaat.

 

Waar komt je passie voor het werk vandaan?

Ik ben gek op dingen verbeteren, zoals de prestaties van medewerkers. En het bedenken van nieuwe dingen/tools/werkvormen vind ik ook heel leuk. 

 

Waar ben je geboren, opgegroeid en waar heb je gestudeerd?

Ik ben geboren en getogen in Schagen, gestudeerd in Groningen en Leiden, nu weer woonachtig in Schagen.

 

Waar heb je hiervoor ervaring opgedaan?

Zoals zovelen ben ik begonnen in de horeca, maar na het afronden van mijn studie was het tijd voor grote mensen-werkervaring: ik werd adviseur leren en ontwikkelen bij UWV. In deze rol heb ik geadviseerd over leertrajecten, offline en online trainingen ontworpen en e-learnings ontwikkeld in Moodle.

 

Mijn rol bij Tele’Train sluit hier dus perfect op aan. Tijdens mijn studies Klinische psychologie en Economic and consumer psychology (gedragsbeïnvloeding) heb ik stagegelopen bij een communicatiebureau. Hier heb ik evidence based gedragsinterventies ontwikkeld. 

 

Maar nu even serieus Frederieke, waar zou je meer over willen leren?

Ik zou nog wel meer willen leren over en doen met gamification. Tele’Train heeft de expertise in huis, dus dat matcht perfect!

 

En waar ben je enorm goed in?

Naast bescheiden blijven, ben ik goed in spelling en begrijpelijk schrijven. Ook zie ik snel verbanden tussen dingen en bedenk ik binnen beperkingen de best mogelijke (praktische) oplossing.

 

Vertel eens welke rol je vervuld bij Tele’Train.

  • Taalpolitie: het is hier vervult, want persoonsvorm in tegenwoordige tijd 😉

  • Maar ik zal voornamelijk bezig zijn met mijn rol als Learning Consultant voor diverse leuke projecten en opdrachtgevers. 

 

Hahah, oke ik zal er op letten. Laatste vraag, waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

Je kunt me altijd wakker maken voor een rondje schatzoeken in de kringloop of om gezellig rond de vuurkorf/haard te zitten met familie en vrienden.