10-01-2022 / Artikel

Kennismaken met: Thijs

Maak kennis met Thijs. Onze super sociale nieuwe Learning Consultant.

Vertel eens welke rol je vervuld bij Tele’Train.

Bij Tele’Train staat in mijn handtekening de functietitel ‘Learning Consultant’. Een hele toffe en diverse rol waarin ik mijn ervaringen van de laatste jaren goed kan toepassen.

 

Wat heb je hiervoor gedaan?

Na mijn behaalde diploma en mijn startfunctie als Key Account Advisor (adviseur voor de grootste klanten), kwam in april 2015 mijn passie voor leren en ontwikkelen voor het eerst ‘echt’ naar voren en werd ik Trainer Customer Service bij DHL Parcel Benelux. In drie voorbij gevlogen jaren heb ik door middel van het ontwikkelen en uitvoeren van een divers aanbod aan trainingsmateriaal, mijn steentje kunnen bijdragen aan een professionele klantenservice.

 

Om ook zelf te blijven ontwikkelen en daarbij de passie voor het vak te behouden, heb ik de stap gemaakt naar Opleidingscoördinator bij Hypocasso. Een functie waarin het ontwikkelen van online leertrajecten, het organiseren van trainingen en de coördinatie van het door mij opgestelde opleidingsplan een bredere en scherpere kijk heeft gegeven op de wereld van leren en ontwikkelen.

 

Waar komt je passie voor het werk vandaan?

De passie werd voor het eerst merkbaar toen ik Trainer werd bij DHL. Om iedere dag iemand tevreden uit de trainingsruimte te zien vertrekken gaf een enorme kick. Mensen helpen in hun ontwikkeling, al is dit in kleine stapjes, motiveert mij enorm en zorgt voor het plezier in mijn werk.

 

Waar ben je geboren, opgegroeid en waar heb je gestudeerd?

Geboren, opgegroeid en nog steeds wonend in Amersfoort (een geweldige stad). Ondanks dat Amersfoort zo’n fijne woonplaats is, was het voor de afwisseling wel zo leuk om voor de studie naar Utrecht af te kunnen reizen. Tussen 2008 en 2012 heb ik met veel plezier de opleiding PABO gevolgd aan het Instituut Theo Thijssen (Hogeschool Utrecht).

 

Waar ben jij nou echt goed in?

Altijd een lastige vraag natuurlijk wanneer bescheidenheid één van je karaktereigenschappen is 😉. Om dan toch iets te noemen; ik ben goed in het contact maken met mensen en om een prettige sfeer te creëren. Ik ben altijd nieuwsgierig naar ieders verhaal en vind het leuk om op sociaal vlak opzoek te gaan naar een klik. Mijn intrinsieke interesse in mijn omgeving zorgt ervoor dat contact maken mij dus goed afgaat.

 

Oke, en nu eerlijk.. Waar ben je niet zo goed in?

Hahaha, opstaan in de ochtend! Verschrikkelijk! Nu ik twee jonge kinderen heb word ik gedwongen om een ochtendmens te zijn, hier ben ik dus geen ster in 😊. Iemand tips?

 

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

(Thijs denkt lang na...) ‘NIKS’. Laat mij maar lekker liggen, slapen is echt een grote hobby! Maar wanneer dat antwoord niet volstaat en ik toch iets moet zeggen? Maak mij dan maar wakker om naar een Champions League wedstrijd van Ajax te gaan. Voetbal is een enorme passie dus daar wil ik wel een uitzondering voor maken 😉.