Opleidingsontwerp

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact

Een opleiding ontwerpen en ontwikkelen?

Voor het uitdenken van een opleidingsontwerp gebruiken wij ons leerlandschap. Aan de hand van ons leerlandschap maken we een ideale mix aan leervormen die passen bij de organisatie, de mensen en natuurlijk de leerdoelen. Niet alleen het leerrendement maar ook de leerervaring – learning experience – speelt een belangrijke rol. Op basis van gewenste kwaliteit, beschikbare tijd en budget maken we hierin slimme keuzes.

Leerlandschap 01 111968822339

Om een doeltreffend en duurzaam leerlandschap in te richten bepalen we allereerst de eindbestemming – het hogere doel. Vervolgens willen we weten welke reizigers – de doelgroep – in het leerlandschap een leerreis maken. Pas wanneer we de doelgroep kennen en weten over welke opleiding, ervaring, kennis en vaardigheden ze beschikken, kunnen de bestemmingen – leerdoelen – worden vastgesteld. Op basis van het leerdoel adviseren we met welke leervormen het hoogste leerrendement wordt behaald.

 

Met onze brede expertise in zowel offline als online opleiden voelen wij ons volledig vrij in het vinden van de best passende oplossing. Deze kracht benutten we bij het maken van elk opleidingsontwerp. We hebben alle expertise in huis om het uitgedachte opleidingsontwerp ook daadwerkelijk te ontwikkelen. Denk hierbij aan trainingshandboeken, werkplekopdrachten, webinars, e-learning en game-elementen.

Hulp nodig bij het ontwerpen van een opleiding?

Neem contact met ons op.

Contact