Voor de laatste L&D trends


Tele'Train organiseert sinds 2021 elke laatste dinsdag van de maand de Smart Learning Experience. Een reeks webinars waarbij Tele'Train directeur Hester Mager in gesprek gaat met interessante sprekers voor en uit de Learning & Development wereld.

 

Omdat we weten hoe waardevol het is om elkaar te spreken over alles wat er speelt in ons vakgebied. En hoe fijn dat is om van vakgenoten of zelfs wel ‘vakgekken’ te leren. Een moment waar we online samenkomen om elkaar te 'zien', te spreken en vooral nieuwe inzichten te krijgen. 

Doe mee aan onze inspirerende webinars

Deze webinars zijn al geweest

 • De data gedreven toekomst

  30 november 2021 | 11.00 - 12.00

  De toekomst is data gedreven. Wat betekent dat voor ons en voor ons werkveld? Waar moeten we rekening mee houden, en hoe verbeter je het leerproces aan de hand van data? Tijdens deze sessie praten we met Marelle van Beerschoten, oprichter en Managing Director van Digital Shapers een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in data strategie en datagedreven werken.

   

  We hebben een aantal vragen aan Marella, jij ook? schrijf je in voor onze webinar en doe mee!

   

  Marelle van Beerschoten
 • Leren door Virtual Reality

  26 oktober 2021 | 11.00 - 12.00

  Samen met Wouter van den Bijgaart, grondlegger van de Nederlandse VR-entertainment, gaan we het hebben over Virtual Reality. En met name de vele mogelijkheden op het gebied van educatie die deze technologie met zich meebrengt.

  Wouter van den Bijgaart
 • Werken jouw leerstrategieĆ«n eigenlijk wel?

  28 september 2021 | 11.00 - 12.00

  Hoe kun je goed inzicht krijgen in je eigen leerproces? Wat zegt onderzoek over hoe je het beste kunt leren? Hierover ga ik in gesprek met onderwijspsycholoog Gino Camp. Hij bekijkt dit vanuit het perspectief van iemand die iets nieuws wil leren, maar ook vanuit de docent: hoe kun je als docent aansluiten bij het leerproces van je studenten? En hoe werkt dat dan in online of blended learning?

  Gino Camp

Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.

Contact