17-03-2020 / Workshop

Smart Learning Webinar

Organisaties zijn continu in beweging. Of dat komt door de technologische ontwikkelingen, veranderingen in de markt of anderszins, medewerkers worden hier dagelijks in uitgedaagd. Voor L&D professionals geldt hetzelfde; zij moeten meebewegen met deze veranderingen bij het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen. Daarbij zijn veel keuzes in leeractiviteiten en leertechnologie om medewerkers te ontwikkelen. Maar hoe richt je een leerlandschap voor jouw organisatie effectief in? Welke slimme keuzes maak je en hoe zorg je voor blijvend resultaat?

In de webinar staan deze vragen centraal en brengt de professional een globaal opleidingsplan van zijn/haar organisatie in kaart. Doel is om inzichten, L&D trends en praktijkervaringen mee te geven om het leerlandschap effectief in te richten óf door te kunnen ontwikkelen.

 

Voor wie?

De Smart Learning Webinar is bedoeld voor iedere L&D Professional uit het bedrijfsleven, onderwijs, zorg of overheid, die betrokken zijn bij leren en ontwikkeling van mensen. Denk aan HR-adviseurs, opleidingsadviseurs, onderwijskundigen en kwaliteitsmanagers. Om de kwaliteit te waarborgen houden we de groepen deelnemers klein.

 

Wanneer en waar?

De aankomende webinar wordt gegeven op:

  • Donderdag 24 september 14.00 - 17.00

 

Wil jij erbij zijn? Vul dan het inschrijf formulier in om je aan te melden.


Schrijf je nu in!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.


 
 
Sluiten ×

Momentje...

Bedankt voor je aanmelding.