05-09-2023

Tele'Train helpt Speelgoedbank Amsterdam

Op zondag 15 oktober gaan negen van onze moedige collega's de uitdaging aan om de halve marathon van Amsterdam te rennen. Maar we rennen niet alleen voor onszelf; we rennen voor de Speelgoedbank Amsterdam.

 

Waarom de Speelgoedbank Amsterdam? Omdat we geloven dat elk kind het recht heeft op een beetje magie tijdens de feestdagen en op hun verjaardag. We willen dat elk kind kan genieten van het geven en ontvangen van cadeautjes, ongeacht de financiële situatie van hun ouders. 

 

Daarom hebben we ons doel gesteld om €1000 in te zamelen voor de Speelgoedbank Amsterdam. Dit geld wordt rechtstreeks gedoneerd en gebruikt om nieuw speelgoed en schoolspullen te kopen voor kinderen wiens families het financieel zwaar hebben. Geen bijdrage is te klein, en elke donatie brengt ons een stap dichter bij ons doel. 

 

Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat alle kinderen in Amsterdam een stralende glimlach op hun gezicht hebben tijdens de feestdagen en op hun speciale dag. We waarderen jullie steun enorm en kijken uit naar een geweldige prestatie op 15 oktober!

 

Klik hier om een bedrag te doneren.

 

De Speelgoedbank is ook opzoek naar een nieuwe locatie. Heb jij de gouden tip? Nieuwe locatie - De Stichting | Speelgoedbankamsterdam