Nieuwsgierig geworden?

Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best.
Ja, ik wil contact
05-08-2014 / Nieuws

Tele’Train krijgt wederom Cedeo-erkenning

Tele’Train heeft opnieuw haar Cedeo-erkenning voor Maatwerk Bedrijfsopleidingen voor de komende twee jaar toegekend gekregen. De Cedeo-erkenning is onmisbaar voor het opstellen van een verantwoorde shortlist van opleidingaanbieders.

 

Kwaliteit trainingen en opleidingen gewaarborgd

Afgelopen maanden heeft Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder opdrachtgevers van Tele’Train . Pas bij een hoge mate van tevredenheid én indien het opleidingsinstituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, komt deze in aanmerking voor een Cedeo-erkenning. Tenminste 80% van de opdrachtgevers dient ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ te zijn met de geleverde kwaliteit wil een opleidingsinstituut in aanmerking komen voor het certificaat. Daarnaast geeft het certificaat de garantie dat u te maken heeft met een aanbieder op niveau.

Kwaliteitsscore trainingen en opleidingen

Met een score van 91.4% heeft Tele’Train wederom laten zien dat zij ruimschoots aan de gestelde criteria voldoet. Dit bevestigt opnieuw de kwaliteit van de aangeboden trainingen en opleidingen, maar natuurlijk ook de resultaten die trainers van Tele’Train weten te realiseren! Geïnterviewde opdrachtgevers gaven aan dat zij Tele’Train als een “betrouwbare en flexibele partij” zien “met veel verstand van klantcontact”. Ook de trainers werden vaak gecomplimenteerd en aangeduid als “inspirerend, meedenkend en flexibel”.

Janneke van Corteveen, manager operations Tele’Train , bevestigt het belang van de Cedeo-erkenning “Deze kwaliteitsstempel bevestigd het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben. Het is mooi om te zien dat onze klanten in het onderzoek zelf aangeven dat onze trainingen merkbaar resultaat opleveren. Dat vind ik een prachtig compliment!”