Geplaatst op 18-08-2021

Learning Consultant

Spreekt het uitdenken en ontwikkelen van bijzonder slimme leerconcepten jou aan? Kun jij verwondering in leren creëren? Tele’Train is op zoek naar jou!

 

Learning Consultant
(36-40 uur per week)

 

Profiel in het kort
Functie:
 Learning Consultant
Niveau: HBO/ WO denk- en werkniveau

Werkervaring: 3-10 jaar

Studierichting: Opleidingskunde of onderwijswetenschappen

Startdatum: In overleg


Tele’Train

Tele’Train, onderwijskundig opleidingsbureau, telt 30 professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Tele’Train begon als pionier met persoonlijke trainingen in klantcontact. Trainingen geven we nog steeds, maar we zijn sindsdien op veel meer terreinen inzetbaar. Als adviseurs, ontwikkelaars, project leiders en meer, specifiek voor leer- en ontwikkeltrajecten. Vrijwel alles om een unieke leerbeleving neer te zetten hebben wij in huis.

 

De kracht van Tele’Train voert naar onze wortels: onderwijskunde, creativiteit, techniek en veel enthousiasme. Met een fijn team helpen wij medewerkers en organisaties het maximale uit talent te halen. In actie bij onze klanten zijn wij de betrokken collega-expert: één die luistert, meedenkt en in co-creatie oplossingen aandraagt. Gericht op slimme interventies en duurzaam resultaat.

 

Functie
Als Learning Consultant beschik je over de kennis en ervaring om slimme leeroplossingen te ontwerpen, ontwikkelen en eventueel over te dragen. Je bent intrinsiek gemotiveerd om de ontwikkelingen in het L&D vakgebied te blijven volgen. Op onderwijskundig niveau bedenk je een aanpak om te komen tot de ideale mix van verschillende leeractiviteiten. Analytisch denken gaat jou van nature goed af. Je bent in je element als er verschillende vraagstukken naast elkaar lopen en werkt projectmatig. Dat houdt in dat je niet alleen inhoudelijk verantwoordelijk bent, maar ook het projectteam aanstuurt en financieel overzicht houdt. Je weet de verschillende behoeftes voortdurend te managen en hier juist op in te spelen. Je hebt oog voor nieuwe saleskansen. Je houdt van pionieren, weet mensen te boeien, overtuigen en uitdagen. Voor collega’s en opdrachtgevers ben je een geliefde sparring partner.

 

 

Werkzaamheden

Je maakt onderdeel uit van het Learning & Development team. Geen werkdag is hetzelfde, je werkt voor verschillende opdrachtgevers. Om je toch een indruk te geven van wat je kunt verwachten, sommen we de belangrijkste werkzaamheden voor je op:

Ontwerpen en ontwikkelen van verschillende leerconcepten. Bijvoorbeeld een vakopleiding voorzien van e-learning, trainingsmateriaal, coachingsopdrachten en game elementen.

·       Didactisch advies uitbrengen in bijvoorbeeld een opleidingsplan of detacherings constructie.

·       Leervragen bij (potentiële) klanten uitvragen en concretiseren.

·       Workshops en training geven bijvoorbeeld over de didactiek van online leren en blended learning.

·       Content bouwen in verschillende ontwikkeltools.

·       Project- en urenupdates uitwerken en delen met collega’s en opdrachtgevers.

·       Begeleiden van implementaties van online leeromgevingen.

·       Het beantwoorden van support gerelateerde vraagstukken per mail en telefonisch.

·       Het aansturen van het projectteam.

 

Eigenschappen
Natuurlijk zoeken wij naar een ‘schaap met vijf poten’: een collega met een passie voor leren en ontwikkelen, een creatief brein, een flinke dosis organisatietalent, affiniteit met ondernemerschap en een fijne teamplayer. En ja, wij weten natuurlijk best dat het niet heel gemakkelijk is om iemand te vinden die op zijn/haar eerste werkdag op al deze vlakken uitblinkt. Sterker nog, we vinden het vooral leuk als er nog wat te leren valt.

 

Wat biedt Tele’Train nog meer?

Een leuk ingericht kantoor met gezellige collega’s, telefoon, laptop, mogelijkheden tot ontwikkeling, inhoudelijke teamdagen, maandelijkse borrel, bonus, personeelsfeesten en een teamweekend. Alles wat we kunnen vieren dat vieren we.

 

Solliciteren kan!

Zie jij een grote kans dat je bij Tele’Train in deze functie helemaal op je plek zit én zie je ook ruimte om jezelf in deze job te ontwikkelen? Wacht dan vooral niet af en laat zo snel mogelijk van je horen! Een mail met daarin een korte motivatie of videoboodschap is voldoende om je interesse kenbaar te maken. Voeg daarbij je meest recente CV of een link naar je LinkedIn account, dan laten wij zo snel mogelijk van ons horen.


Reageren kan door te mailen naar vacature@teletrain.nl. Heb je vragen bel dan naar 06 45 13 62 95 en vraag naar Veerle Visser-Veeger.

 

Ben jij e-learning ontwikkelaar? Bekijk onze andere vacature.