Stembureau opleiden

Incompany
Voor elke rol op het stembureau

De verkiezingen staan weer voor de deur! Wij begrijpen hoe uitdagend het kan zijn om alle stembureauleden goed op te leiden, en niet elke gemeente werkt op dezelfde manier. Tele’Train ontzorgt gemeentes met complete verkiezingsopleiding oplossingen voor elke rol op het stembureau, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken. Wij hebben de software voor elke stemapplicatie. Ook voor een training op maat ben je daarmee bij ons aan het juiste adres.

In de interactieve modules staat de praktijk op het stembureau centraal. Of het nu gaat om wet- en regelgeving, shiftwissels of het invullen van een proces-verbaal. Na het volgen van de e-learning modules kunnen alle verkiezingsmedewerkers direct aan de slag op het stembureau.

Flexibel en up-to-date voor jouw gemeente
We weten dat niet elke gemeente op dezelfde manier werkt en kunnen ons goed voorstellen dat er naast de kant en klare modules maatwerk wensen zijn. Daarnaast is er ook behoefte aan flexibiliteit in een steeds veranderend verkiezingsproces. Extra content toevoegen aan het leerpad? Een specifieke pagina binnen een module aanpassen? De look en feel omzetten naar de huisstijl van je eigen gemeente? Of zijn er last-minute wijzigingen in je processen? Geen probleem, wij zorgen voor een naadloze implementatie van jouw wensen.

Onze verkiezingsopleiding biedt een allesomvattend, gebruiksvriendelijk en gepersonaliseerde oplossing. Met de garantie van stembureau up-to-date kennis en toegewijde ondersteuning om ervoor te zorgen dat elke gemeente en deelnemer optimaal wordt bediend. Welke vorm je ook kiest, wij activeren mensen om mee te doen. Onze software is toegankelijk en altijd actueel voor verschillende stemprocedures.

Alle voordelen van onze software op een rij:

 • Snel inzetbaar
  Deze e-learning biedt een uitgebreid pakket aan modules die kant-en-klaar zijn. Het is snel en eenvoudig in te zetten en met minimale aanpassingen voor elke gemeente altijd actueel.

 

 • Praktijkgericht
  Praktijkgerichte, interactieve leervormen waarin de deelnemer ieder aspect van het stembureau leert kennen in ieder stemproces.

 

 • Persoonlijke leerpaden
  Voor elke verkiezingsfunctionaris een gepersonaliseerde instructie, afhankelijk van de voorkennis en leerbehoefte.

 • Meetbaar
  Elke module sluit af met een toets om te bepalen of de deelnemer de theorie beheerst. Met onze realtime rapportages houd je gemakkelijk de voortgang van elke deelnemer bij, en sta je niet voor verrassingen.

 • Helpdesk
  De e-learning wordt ondersteund door een toegewijde telefonische en digitale helpdesk die beschikbaar is om te helpen, waardoor deelnemers en gemeenten altijd kunnen rekenen op persoonlijke ondersteuning en advies.

 • Flexibel licentiemodel
  Het licentiebeheer voor e-learning is flexibel en schaalbaar, zodat je precies het juiste aantal licenties kunt aanschaffen, niet meer en niet minder.

Onze software voor jouw stemapplicatie
Onze trainingen zijn de sleutel tot het begrijpen en beheersen van stemprocedures en applicaties. Met onze software kun je precies weten wanneer je voldoende stembureauleden hebt opgeleid om tijdens de verkiezingsdag in te zetten. Door middel van onze realtime rapportages houd je gemakkelijk de voortgang van elke deelnemer bij. Zo sta je niet voor verrassingen op jouw belangrijke deadline.

Aan de slag
Elkaar zien en spreken, dat werkt natuurlijk het best. Naast een demo account met een impressie van de e-learningmodules, kun je ook een (online) live demo bijwonen. We geven je dan een rondleiding door ons leerplatform. We laten je alle leerpaden en modules zien die voor jouw stemapplicatie van toepassing zijn en beantwoorden natuurlijk ook al je vragen.